reklama

Fotki i filmiki

reklama
monia no może troszkę odstają, ale w taki normalny "dziecięcy" sposób, a widać to u niego bardziej bo jest szczupły. Szczerze mówiąc zajrzałam tu po przejrzeniu wątku o zdrowiu maluszków i się spodziewałam jakichś mega wielkich uszoli Plastusia - a tu normalny szczuplutki chłopczyk - po prostu śliczny niemowlaczek. Ja nie wiem czego się ta twoja teściowa czepia :confused:

Ta moja teściowa to osoba ktora zawsze "chce najlepiej:)" i wie wszystko najlepiej!!
Ostanio nawet okazalo sie ze pod moją nieobecność sprawdzalam Matiemu siusiaka i jajeczka-czy aby wszystko w porządku:)a jakbym Wam napisala jak ona mojego M karmila gdy byl w wieku Matka to byście pomdlaly!!!!!!!!!!!!:)

Dzieciaczki są przecudne!!! nio w końcu to lutowe dzieciaczki: piękne, mądre, inteligentne i w ogóle najlepsze ze wszystkich!!!

Monia Twój synuś to przystojniak na całego a uszka ma piękne!!

Monia, przyłączam się do wszystkich, Mateusz ma normalne uszka, którym nie można nic zarzucić!!!!!!!!!!!!Jest ślicznym, superaśnym chłopczykiem:-)

na pierwszych zdjęciach Maxik jest jak leży , a na pozostałych tak wygląda jak go nie poprawiam, i sam się bawi,
wczoraj spotkała mnie wielka przykrość ze strony jednej mamy na forum, oczywiście nie na naszym wątku, jak wiecie klikam również na innym .
2ljl4jl.jpg
2m41ze1.jpg

2mzcmth.jpg
29cv1at.jpg

ei49eg.jpg
1ze9mag.jpg

Wercia też przekrzywia główkę. Jutro idę z tym do lekarza, mam nadzieję, ze mnie nie zleje, zwłaszcza że Weroniczka urodziła się z ułożeniową asymetrią twarzy i to może być tego następstwem. Tylko że przy urodzeniu w szpitalu powiedziano mi, ze to minie i nic nie trzeba z tym robić... No właśnie widać...

reklama
miki Maxiu to sliczny chlopiec:tak::tak::tak:Zobaczysz,ze dzieki wytrwalej pracy wygracie z tym przykurczem:-)
agniesia mnie powiedzieli to samo,a teraz to juz sama nie wiem,ale wydaje mi sie u u nas jest juz troszke lepiej,i musze ci powiedziec,ze Wercia to cudowna dziewczynka

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry