reklama

Fotki i filmiki

ardzesh nie wiem czy zazdrościc czy wspólczuc tych nowych powodow do wyłysienia, albo osiwienia...w kazdym razie - T E Ż J U Ż B Y M T A K C H C I A Ł A :-):-):-) nawet kosztem roztroju nerwowego ;-)

pbg jedyne co młody próbuje z tym napisem, to rozpuścić go sliną ;-) ale co sie mamuśka ponapala to jej ;-)

reklama
ardzesh Jurand też tak przebiera nóżkami, fajnie to wygląda :-):-):-), raz przez przypadek to odkryłam, no i jak już nie chce iść to sztywnieje i staje i się rozgląda. A nie wiem czy czytałaś, a Jurand też sam siedzi, nie jest to jeszcze takie na 100% bo za chwile się przewraca, ale już daje radę. Już go chwilę nie muszę asekurować, bo wiem że nie poleci:-):-):-).

Zdjęcia puki co takie nie profesjonalne z mojego wesela :-D:-D:-D:-D

Załączniki

• DSCF0617.jpg
    DSCF0617.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 113
  • DSC08365.jpg
    DSC08365.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 109
  • DSCF0671.jpg
    DSCF0671.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 105
  • IMG_9420.jpg
    IMG_9420.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 108
  • IMG_9333.jpg
    IMG_9333.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 105
  • IMG_9268.jpg
    IMG_9268.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 107
aga gratulejszyn dla Juranda :-) ja to mam chyba leniwca pospolitego, albo całą energie zuzywa na walenie pietami o podloge, albo latanie w powietrzu ;-)
leniwiec pospolity :-D:-D:-D, wiesz co jak dla mnie to to walenie w podłogę a przebieranie nóżkami jak postawisz dziecko to to samo. Ja to przebieranie odkryłam tak, że Jurand wisiał w powietrzy i dotykał stópkami wysokiej trawy, no i właśnie zaczął przebierać nóżkami, to go postawiłam na ziemi a on zaczął biec do przodu.
Habciu pieknie, nooo, ja czekam dalej :-p:-p:-p

reklama
Cóż... nie wspinałyśmy się po górach tylko po szczebelkach łóżeczka :))
Zaraz po powrocie do domu wsadziłam ją do łóżeczka, żeby pójść siusiu.. wróciłam do pokoju a mała usilnie próbowała się podnieść. Chciałam jej udowodnić, że jeszcze nie da rady utrzymać się sama na stojaka a tu taka niespodzianka:

o szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry