reklama

Fotki i filmiki

reklama
no nareszcie pokazałyście trochę kluseczek, takich jak moja Gabucha :-D:-D:-D. ŚLICZNE DZIECIACZKI!!!!

antar, ładne włosy masz :-), fajnie ci się kręcą, falują :-)

Agniesia P ależ dla mnie giganciki są piękne. Niemowlętom do twarzy z takimi wałeczkami. A nie chwaląc się Zosia jest dla mnie przepiękna, a że duża to tylko na zdrowie, no i coś ją wyróżnia, bo chyba waży tu najwięcej jako dziecko na cycu:tak:
A Wercia tez ma konkretne fałdki na nóżkach, bardzo mi sie podobają:-)Bardzo ładny opalaczek- kolorowy, ja mam pecha do trafiania na takie kolorowe ciuszki, nigdy nie mogę znaleźć. A prawdziwą manię mam na pukncie czapeczek- szkoda że lato się kończy

Jolek 2obcięłam. Miło że ktoś zauważył, bo miałam długie wcześniej. Mój mąż po 15 minutach jak zapytałam " i jak wyglądam?" zapytał czy kupiłam sobie nowy stanik do karmienia. Normalnie bystrzacha z niego że hej:)

no to faktycznie mąż bystrzacha

paulusia Nikolinka jest śliczna śmieszka
ągniesia ,a Wercia ma super kolorowe ubranka w których jej do twarzy

Antar, ja zauważyłam:-D:tak::zawstydzona/y:
Nikola i Wera faktycznie duze bobasy... jak mnie wkurza, jak ktoś spogląda na Hanię i mówi, że tłuściutka...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeszcze niech to będzie jakaś stara, pozmarszczana suszona śliwka z wielką doopą!!:shocked2:

Wklejam wczorajszy wypiek-debiut i dzisiejszą Hanie- wypieku niestety nie spróbowałam, bo poszedł do ludzi, ale dziś zrobię taki sam, więc spróbuję:cool2::cool2:
A Hania to:
1. Mamoooo!! dość tych zdjęć.
2. Mam rogala i nie zawaham się go użyć...
3. Usiadłabyś ze mną, mamusiu, ale nóżki masz za grube...
:laugh2:

Załączniki

• IMG_2154.jpg
    IMG_2154.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 72
  • IMG_2168.jpg
    IMG_2168.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_2174.jpg
    IMG_2174.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_2200.jpg
    IMG_2200.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 88
Marta - ciacho mniam! :)
Hanka jak zwykle rewelka fryz! Ty chyba codziennie rano pół godziny tracisz na tapirowanie jej włosków :)) a później ściemniasz wszystkim, że to "naturalne".
Mam nadzieję, że uda nam się wreszcie spotkać na jakiejś kawce :) W Silesia City Center albo gdzieś... Cobym mogła ucałować Hankę i szepnąć jej conieco do uszka ;-):-)

reklama
Hanka sama się czesze :-D:-D:-D a nad tą kawą trzeba pomyśleć :tak: niebawem zaczynam rajd po bibliotekach i za magisterkę się biorę, więc w Kato będę częściej, niestety bez Hankoka, bo ja bez prawa jazdy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i poruszam sie publicznymi środkami transportu:-( a Chłop na zmiany robi...ech... trza było za młodu prawko zrobić...:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry