Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wiecie co, wczoraj tak zaczęła krzyczeć przy tym śliniaku
i dziś, jak tylko coś jej nie pasuje, to tak piszczy. zauważyła cwaniara, że jak jęczy to wcale mnie nie rusza, a jak tak krzychy/piszczy to idę od razu
a Wasze dzieci - super! Mila powala na kolana co chwilę! Hania z tymi oczętami i naelektryzowanym fryzem wymiata! i cała reszta też cudowna!!!
Martussa Hanka wypisz wymaluj cała Ty. Chyba różnią Was tylko włosy :-) Mila...brak słów Antar super Ci w tych włoskach. Zwierzyniec mi się strasznie podoba. Z Zosi rzeczywiście duża dziewczynka ale za to sama słodycz. Paulusia widze że już uczyz małą czytać;-) AgniesiaP mi sie podobają miejsca gdzie zaczynają się stópki (w kostce) Ten rowek jest uroczy. Jakbyś skarpeciochy jej za małe wkładała ;-):-) Elwis sadystko zdejmij jej ten śliniak!!!!!:-)
Elwis witaj w klubie Pisków. Moja ćwiczy gardło od dwóch miesiecy i czasem to aż okna sie trzęsą. Chyba wyszczuplały jej pyzy, troszeczkę, pewnie zaczęła się ruszać