Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
elunia Iga nie wygląda na niejadka. Jest ładna okrąglutka, może ona ma spóźniony zapłon tak jak Jurand.

hehe mama się nagimnastykuje przy niej, mogą sobie piątkę przybić z Jurandem robić sobie takie jaja z mam;-)a najgorsze, że J przybiera na wadze a ja i tak się martwię, że on nic nie jehehe mama się nagimnastykuje przy niej, mogą sobie piątkę przybić z Jurandem robić sobie takie jaja z mam;-)

, głupol ze mnie

. Jak Iga przybiera dobrze na wadze to się nie stresuj. łatwo się mówi, a myśli i tak swoje

] chodzi mi o to że jak zerkłam na zdjęcia Igi to tak przyciągają że na chwile jest się zahipnotyzowanym normalnie. W jej oczach jest jakiś czar 

W jej oczach jest jakiś czar![]()
:-d:-d:-d:-d:-d:-dten czar nazywa się chyba: Chcę drugą córkę :-):-):-)
oj miki ale mi się miło na serduchu zrobiło dziękuję, a ona czaruje nas codzienniena chwile jest się zahipnotyzowanym normalnie. W jej oczach jest jakiś czar![]()

;-);-);-)ale naprawde tak poczułam jak zobaczyłam buziola Igi

;-);-)