reklama

Fotki i filmiki

reklama
Ana Gabryś słodziutki, mi najbardziej podoba się w ręczniczku - taki skrzacik śliczny.
Mysia "nudy w telewizji" najlepsze :-D
Elunia książeczka pięknie czytana i z jaką dykcją :-D A zachowanie Iga ma identyczne jak Wercia - główka do podłogi gdy nudzi się :tak:

aga mała waży 7750 lekarz powiedział że jak na nią to ok i mam się nie martwić ale jak patrze że tu niektore dzieci maja juz 10kg to moja do roku sie takiej wagi nie dorobi...
ale najwazniejsze ze zdrowa:)

Mysia- Gracjanek przed telewizorem jest najlepszy :-D:-D:-D
Elunia-Iga ma przepiękne rysy buziaczka,taka buzia przyciągająca uwage, z jej oczu bije niesamowity blask, takie ciepło [o nareszcie znalazłam okreslenie:-p] chodzi mi o to że jak zerkłam na zdjęcia Igi to tak przyciągają że na chwile jest się zahipnotyzowanym normalnie. W jej oczach jest jakiś czar :tak::tak::tak::confused::confused::confused:

reklama
nie żebym sie podlizywała :-p:-p:-D:-D;-);-);-)ale naprawde tak poczułam jak zobaczyłam buziola Igi
ty się tak nie ciesz, bo moja droga z takimi oczamito mała Was zaczaruje i wykończy żywcem. Wszystkie zachcianki będą jej, a psoty darowane, no i zakocha Was na zawsze w sobie - popadniecie w pułapke, to czarownica mała hahaha....:-D:-D:-D;-);-)
...ale takim torturom , to każda matka z przyjemnościa sie podda :tak::tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry