reklama

Fotki i filmiki

reklama
anius Mati ma śliczny uśmiech i super z was rodzinka, zębol piękny:)
:tak::tak::tak::tak::tak:
Anius Matik jest taaaki słodki :-) super rajdowiec z niego rośnie :-)
anius super a te jego oczka... hmmm piekne i takie wielkie...
Anius- ale Ty śliczna siksa jesteś!!:-)
to se pokiwałam :-p;-), Ja tylko jeszcz\e dodam że czarodziej z niego na banka, oczęta ma prześliczne:tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

ana545 jolek2 elunia r. labudka szczęśliwa1 AgniesiaP maran-atha Martussa82 mikimauro dziękuję w imieniu Matika i zębolka;-);-) i swoim też oczywiście;-) chyba będę częściej nas pokazywać, bo po takich miłych komentarzach od razu humor lepszy na cały dzień:-)

Macie przykład dlaczego mówi się, że chodziki niebezpieczne. Straciłam Juranda na sekundę z oczu. Jakoś zdjęcia z telefonu.

Załączniki

• 20091027aa.jpg
    20091027aa.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 132
aga- o kurczaki , nic sie J nie stało??
Generalnie to widać ze mały podciagnoł sie do stojacej zabawki, albo tak szybko śmigał w tym chodziku. Te pojazdy nie są wywrotne, chyba że są schody.:crazy::eek::confused2:

te nasze są wywrotne ja tylko patrzę jak J będzie pikował w nim. Ta zabawka to też chodzik, tylko w polskich wielkopłytowych warunkach on nie zdał egzaminu. Za małe pomieszczenia, chodzik na tyle szeroki, że nie mieści się w żadnych drzwiach w domu:((. No i co jest najlepsze, ma mało kółek i trzeba się w nim pomęczyć, żeby jeździć, i kolejna zaleta, jak jedno kółko straci przyczepność to chodzik stoi w miejscu, także ze schodów nie zjedzie. Ale u nas też niestety stoi w miejscu:((, Jurand chociaż teraz ma przy czym wstawać i się bawić. A na tym zdjęciu to on nawet nie zajęknął był szczęśliwy, że dostał się do kierownicy.

reklama
Anius hihi :-Djakie on maślane oczka robi,:tak: gdy mu się fotkę robi. :-D:-D:-DA ty... hmm.... popieram przedmówczynie.:tak::-)

Aga :szok:. Biedny J. Ale u nas to samo zauważyłam. :cool: I teraz młoda rzadko w nim śmiga.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry