reklama

Fotki i filmiki

O proszę :) Kalina spryciara :tak::-D i przyśpieszenie fajowe! :-)
Wercia słodka :) a my też często ostatnio słyszymy "o! jaki piękny chłopczyk" :crazy: Nawet jak Mila jest cała w różu, to i tak biorą ją za chłopaka :confused2:

reklama
na cmentarzu sporo osób brało Matika za dziewczynkę;-) chociaż parę też najpierw pytało jak się nazywa i nie było wątpliwości, że facet:-p za to wnuczka koleżanki mojej babci stwierdeziła, że "w tej czapce to nie wiadomo czy to chłopczyk czy dziewczynka" czapa niebieska w kolorowe samochody, a więc typowo damska;-);-)

Larkaa Kalina super dziewczynka, a jaka sprytna.
AgniesiaP Wercia śliczna, no na tyn drugim zdjęciu rzeczywiście troszkę jak chłopczyk, ale nie przez minkę tylko raczej bluzeczkę

larkaa - Kalina ślicznie sobie radzi, alerączki i nożki to grają szybko do laptopa zapewne :) tak poza tematem - to Twoja ta chuda stopa?hihihi

agniesia- Wercia faktycznie trochę jak chłopiec ;)

Kalinka moglaby przybic sobie piatke z Gracjankiem,bo maly tez lubi wspinac sie na lozko,pozniej postaram sie dodac filmik:-)
Wercia mala chlopczyca,ale urocza jak zawsze

dzięki za komentarze :P
,mikimauro no właśnie zaczynamy rozglądać się za bramkami już.
Agniesia P. u takich małych dzieci to rzadko da się poznać płeć odrazu. Jedynie po ciuszkach można się domyśleć. Na Kalinę też wiele osób powiedziało 'jaki śliczny chłopczyk' :)
femme Boże gdzieś Ty tą stopę wypatrzyła :P No mam bardzo długie paluchy u rąk i nóg i może dlatego tak dziwnie to wygląda :P a czy chuda? może
mysia dawaj dawaj, chętnie zobaczę Gracjanka w akcji :)

Jak zobaczyłam Kalinę w akcji to wymiękłam.:szok:, u nas daaaaaaaaaaleka droga do tego, to chociaż wasze dzieciaczki pooglądam w akcji.

Miłoszek wyrośnie na przystojniachę nie ma co. A fryz wymiata. Agi masz w domu fajowego facecika.:-)

Weroniczka za kratami:-) super babeczka.

Dawno nie widziany na salonach Karolik i jego mama w nowej fryzurce (niestety musiałam ściąć włosy na krótko, bo ten mech co mi odrastał to wyglądał okropnie przy dłuższych włosach.)

Załączniki

• PA172204.JPG
    PA172204.JPG
    50,2 KB · Wyświetleń: 87
  • PB022347.JPG
    PB022347.JPG
    45,1 KB · Wyświetleń: 81
  • PA102177.JPG
    PA102177.JPG
    58,8 KB · Wyświetleń: 90
  • PA172200.JPG
    PA172200.JPG