reklama

Fotki i filmiki

Agniesiu u nas ze skarpetkami tak samo nawet 5 min na nogach nie wytrzymują, a twój Smolik to taki cierpliwy i jaki zadowolony .Ogon mu bez przerwy chodził. Nasz Skiper jak zobaczy Nikiego to zaraz ucieka ,bo ten go szarpie za uszy i grzebie rączką w pysku z miną,, dlaczego on ma tyle zębów ,a ja ani jednego,,:wściekła/y:
Miłoszek jaki duży

reklama
Wercia sliczna jak zawsze:-)i jaka madrala z niej;-)a psiak super
Miloszek tez jest fajniutki,tylko ja bym mu juz sciela te wloski,ale to oczywiscie tylko moje zdanie;-):-p

agi ja tez o tym slyszalam,ale gdybym nie obciela Gracjankowi wlosow to nachodzilylyby mu juz na oczy:-DWydaje mi sie,ze to tylko taki przesad,ale rob jak uwazasz My juz mamy za soba 2 sciecia golarka:-p

Agniesia padłam ze śmiechu:-D Na serio to jestem troche w temacie i ten Twoj Smolik to na dodgoterapeutę by się mógł nadawać:tak: Musiałby jeszcze zdać socjalkę i pracujecie, na prawdę medal za cierpliwość. Co do miski o ta moja Zocha tez staje w biegach startowych jak Maji daje jeść, ale Maja odpuszcza jak Zośka tam dojdzie i musze wtedy interweniować żeby Zocha niczego nie zjadła.
Agi ale Twój syncio ma czuprynę:)
Skoczków nie komentuję bo znacie moje zdanie, zresztą zdanie innych specjalistów. Ale wiadomo że dzieciaki mają radochę:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry