reklama

Fotki i filmiki

Maxiu jaki szczesliwy w skoczku:) Super chłopczyk z niego!!!!
Wercia jest niesamowita:) I wiedziala ze "skarpetki" to skarpetki!!!!!!!!! Mądra dziewczynka!!!!:)
Miloszek ma niesamowicie dlugie wloski:) Agi moze przytnij mu chociaz grzywkę??? Zeby mu do oczek nie leciala:) My pierwszy raz obcielismy Matika jak mial jaies 4-5 mc:)

reklama
Będę mu spinała spineczkami lub gumką do 12 mc hahaah
tez mam takich znajomych ktorzy chlopakowi do 12 mies nie obcinali wlosow i wygladal okropnie bo spinali mu je spinka i w ogole wygladal jak dziewczynka. dla mnie to jest okrucienstwo i okaleczanie wlasnego dziecka.
a tak powaznie to dlaczego nie mozna obcinac wlosow oprocz tego ze to jakis zabobon????:shocked2:
ja Maji obcielam wloski jak miala moze z 4 miesiece i jakos do tej pory nic jej nie jest.

W imieniu Werci i Smolika dziękujemy za tak bardzo miłe słowa. Zapraszamy w odwiedziny, Smolik kocha wszystkie dzieci :tak: I ostatnio, jak młoda się do niego skrada i zaczyna się wspinać, on się układa tak żeby jej było wygodniej i leży spokojnie, czasem tylko ją liźnie lub noskiem po pieluszce przejedzie :-D Dlatego właśnie wybraliśmy labka, no i gdy był mały sporo z nim pracowaliśmy - opłaciło się, bo nasza córa ma teraz przyjaciela najwierniejszego i najbardziej cierpliwego :-):-):-)

ja mam chwilę bo Ala spi to wstawie jej aktualne zdjęcia
b6d0zm.jpg

28tyfxk.jpg

2cdidxz.jpg

Maran ale Alcia kluseczka slodka. Jak fajie bawi sie nóżkami:)
Też wrzucę póki Zosia śpi( bo noc zapowiada się ciężka) jakies fotki.
Zośka wszędzie grzebie, ściąga i wchodzi. A podciąga się na najmniej przewidzianych do tego sprzetach: zmywarce, pudlach kartonowych itd. Zabawki wogóle jej nie obchodzą,musiałam jej znaleźć bezpieczne kableki do zabawy.
A najfajniejsze jest to że sama pokazuje od jakiegoś czasu czego chce, jak chce cyca to po prostu go bierze:)

Załączniki

• Obraz 224.jpg
    Obraz 224.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 84
  • Obraz 232.jpg
    Obraz 232.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 77
  • Obraz 255.jpg
    Obraz 255.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 78
  • Obraz 274.jpg
    Obraz 274.jpg