reklama

Fotki i filmiki

reklama
Zosia i Ala takie słodkie Zuzia ma grzywę że hoho, a siostra jaka duża już wyrosła, piękne te nasze dzieciaczki.

tak:))) Sliczne dziewczynki:)))
Mateusz tez mi wszedzie wchodzi, kabelki są na miejscu pierwszym:) Bardzo lubi robić "porzadki" po swojemu w szufladach:) Do zmywarki tez chetnie wchodzi:)
Ostatnio najadlam sie strachu bo nie moglam go znalesc, okazalo sie ze schowal sie w szafie

Ostatnia edycja:
Wasze dzieci też tak się interesuja wszystkim poza zabawkami?

:tak::tak::tak: tak wszystkie sprzęty domowe są ciekawsze od zabawek, a co najlepsze to to, że zabawkami się nie bawi, a są po całym domu porozwalane

Zuzia Maja śliczna duża dziewczynka. a jaka wesolutka.:tak:
widzę, że macie labirynt z klockami, jak się to u was sprawdza?

Ale nam tu sypnęło dziewczynami. Super :tak: Wszystkie ślicznotki i jakie słodkie.
To prawda, zabawki są takie sobie, lepsze są szafki, łyżki, a zmywarka do podciągania - hit sezonu :tak::tak::tak::tak:

Zosia i Ala to dwie pyzunie :) Ale każda fałdka do obcałowania! Słodkie dziewczyny!
Zuzia - a Majeczka z tymi włoskami :szok: i jeszcze pamiętam, że już jej obcinałaś :-p Obie dziewczyny masz śliczne!

dzieki dziewczyny za mile slowa ale tak jakos mnie dzisiaj naszlo i chcialam sie pochwalic :-p
a wloski Maji rzeczywiscie szybko rosna tak jak jej siostrze.ale za nic na swiecie nie moge jej ich ulozyc :sorry:i sa takie prosciutkie jak druciki, chyba niedlugo znowu bede musiala jej podciac bo grzywka zaczyna juz siegac rzesek :cool2:

reklama
Zuzia Maja śliczna duża dziewczynka. a jaka wesolutka.:tak:
widzę, że macie labirynt z klockami, jak się to u was sprawdza?
jakos w ogole nei jest jeszcze zainteresowana nim. woli piloty, tel itp chociaz dalam jej jeden kabelek usb do zabawy co by innych nie zaczepiala to teraz juz w ogole ja kabelki nie interesuja, moze lezec jakis kabel przez caly pokoj a Maja go i tak juz nie zaczepi wiec moze to jest jakis sposob:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry