reklama

Fotki i filmiki

reklama
Hania aj te oczka, zakochałam się normalnie:tak: Martussa dawaj mi ją tutaj:yes:
Gracjanek jaki duży chłopczyk i jak się śłicznie uśmiecha:-)
Jolek -Nikuś jaki śpioszek, a jaki pomocnik w kuchni:tak:

Ale Niki jest fajnie opatulony;-) ...jolus tesknie za taka prawdziwa Polska zima :tak:
Haneczka pasuje z Gabrysiem ...powinni stworzyc jakis kabaret :-D:-D:-D
Gracek - przystojniaczek , a ty wygladasz jak starsza siostra ;-)
szczesliwa ...super! swietne rodzenstwo:-)
Oliwcia jest urocza!!! i bije od niej zywiol szalenstwa i charakterek mamuski :-D;-):-p

Dziękujemy za miłe słowa, Postrzałka to chłopczyk i dziewczynka hehe :tak::-D
Tak tak wiem :zawstydzona/y::sorry2: przepraszam szczęśliwa, wczoraj pisałam i myślałam o tych wszystkich dzieciach i mi się pokićkało, ale mi Michał wyłączył komputer i nawet nie zdążyłam poprawić dlatego już teraz się szybko rehabilituje i pięknie się tam Córcia i Synek cieszą śniegiem :tak::tak:
jolek jakbym widziała moją Oliwię jak śpi, nawet chciałam jej pstryknąć ostatnio fotkę i wstawić jak dupsko przez sen wypina :-) a na tych sankach Niko faktycznie taki opatulony, wygląda na stabilnie siedzącego :-) i tak myślę jak on mógł spaść :szok:kurcze
lajfik oj wychodzi z niej charakterek wychodzi, ale nie wiem czy po mamusi bo Ja taka spokojna, a to dziecię to normalnie ma napady jakiejś psychozy normalnie czasami, Michał się śmieje że psychopatka bo szczypie i z taką miną i zaciśniętymi zębami patrzy Ci się prosto w oczy że aż strach normalnie, jak mi się uda to fotkę pstryknę i pokażę moją psychopatkę :-)

Ostatnia edycja:
Ale Niki jest fajnie opatulony;-) ...jolus tesknie za taka prawdziwa Polska zima :tak:
Haneczka pasuje z Gabrysiem ...powinni stworzyc jakis kabaret :-D:-D:-D
Gracek - przystojniaczek , a ty wygladasz jak starsza siostra ;-)
szczesliwa ...super! swietne rodzenstwo:-)
Oliwcia jest urocza!!! i bije od niej zywiol szalenstwa i charakterek mamuski :-D;-):-p
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: Nic dodać nic ująć. Dzieciaczki przesłodkie!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry