reklama

Fotki i filmiki

reklama
no to pokazuje moje zdjęcie do dyplomu. Tylko to jest złej jakości, bo to zdjęcie zdjęcia. Nie chciałam dopłacać za zdjęcie w formie elektronicznej. Jak będe chciała to sobie wywołam.

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 102
Habcia na Twój widok moja córa zrobiłą uśmiech wielki i paluchem w monitor pokazała także piękna Pani Magisterka ;-)
Miłosz świetny w tym berecie i wygląda tam na duuuuużo starszego.
A Wercia wymiata :-D rewelacyjna jest z niej modelka:-) Oliwia ze mną oglądała i zaczęła do niej mówić jak się pokazała na ekranie :-)

Habciu fajnie wyglądasz :tak:
No to pokażę Wam jeszcze jak reaguje moja córa na Teletubisie - zwłaszcza na początek i koniec bajki
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=mn9XYWEnyiU"]YouTube- Wercia i Teletubisie.MP4[/ame]

reklama
Agniesia pocieszny filmik. Weronika swoim tańcem zaskarbiła sobie sympatię siedzącej na moich kolanach Natalii, która również uwielbia wyczyniać ciałem cudeńka w rytm muzyki. Widzę już różnice między tańcem Weroniki i Natalii -cóż, każda z nich ma inny patent i osobowość, ale łączy je zamiłowanie do wyrażania pozytywnych emocji tańcem ;)
W zakresie szybkości ruchów i swego rodzaju gibkości Weronika ewidentnie przoduje -co też ona wyczynia tą rączką, jak szybciutko ją zgina, ależ słodka jest :)
Jeszcze jedno mi się w oczy rzuciło -Natalka jakiś czas temu jakby zauważyła swój palec wskazujący włącznie z jego funkcją, którą czasem zmienia do własnych celów. Twoja Mała też tak zadziera paluszek jakby pokazywała nam coś :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry