reklama

Fotki i filmiki

reklama
Rufka - hihi ze starą matką to nie prowokacja a... szara prawda jaką pokazało mi 13letnie dziecko. Mój chrześniak stwierdził " Oj żal mi Jasia ma takich STARYCH RODZICÓW a co będzie potem Jaś pójdzie do szkoły, będzie mu głupio i na pewno się z wami nie dogada:szok:":wściekła/y::wściekła/y:;-)
Agniesia P- ale super miała mała, taka sanna!!!!- aż zazdroszczę. No i podziwiam, że tak ślicznie siedziała.
Ja bym się bała, że Jaś zaraz zwieje mi z sań albo po prostu spadnie.
No i ten filmik super zabawa! W takiego chowanego jeszcze się nie bawiliśmy:-)
Ładnie sobie Weroniczka radzi z chodzeniem! i jeszcze jednej rzeczy zazdraszczam, że tak pięknie je banana:tak:

Inus no nie, ale Ci sie chrzesniak trafil :)) a tak poza tym to podobno dzieci upodabniaja sie do chrzestnych..hmm..wiec sama rozumiesz :))

Agniesia zabawa super, pozeranie banana jeszcze lepsze ;))

reklama
yawla ;) zatem strach się bać do kogo się upodabni nie mając chrzestnych ;)

Inuś to Ci chrześniak strzelił tekstem :D

Ale to właśnie jest w dzieciakach cenne, że co myślą to powiedzą, my dorośli natomiast musimy myśleć co mówimy.
I wszystkie te brzydkie laurki, z których tak się cieszymy mają to do siebie, że są prosto z serca, bo dziecko jak kogoś nie lubi, to raczej nie wykonuje w jego kierunku miłych gestów. Chyba, że ma ukryty cel ;)

Agniesia Weronika jest tak pocieszna, że aż miło patrzeć. Natalia też pożera banany.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry