reklama

Fotki i filmiki

lajfik - łooo rany :) na pierwszej fotce też jest Bajka tylko w męskich ciuszkach! :-p;-):-D
Inuś - a ty faktycznie na fotkach jak młoda siksa wyglądasz :) a synuś ma przepiękne ciuszki! :tak:

reklama
Gabinka to super dziewczynka
Zosia antarkowa pieknie wygladala podczas swoich piewszych urodzin
Jas to taki slodki klopsik i w zyciu bym go nie posadzila o brak apetytu
Alunia i mamunia slicznie sie prezentuja
Igunia cud miod
Milka cudowna i ta sukienka swietna
Bajka i Kuba wygladaja na tych zdjeciach jak blizniaki

lajfik jak dwie krople wody ...a który jest który( żartuję):-D

Jasiek fajnym jest kluskiem- i basta! a moja też ma wszędzie zawijki i kocham te małe i ciachowate pulchności!! inuś-a ile masz lat- bo chyba przegapiłam i chyba nie doczytałam? tu Jolka jest starszyzną plemienną, czyżbyś chciała tak jak ona się postarzać?;-) Jolka- czym za miesiąc częstujesz?:-p

Lajfik- jacy kurna podobni!!!!:-D:szok:

może być nalewka?

Wszystkie dzieciaczki urocze, i Jas, i Zosia, i Ala, i Iga, i Gabinka, i Miloszka, i Milusinska i Bajka!:-)
Lajfik - podobienstwo uderzajace!!! :tak:
Inus - witaj serdecznie i przybij piatke ;-) Slicznie sie prezentujecie oboje :happy2:

Inus - witaj serdecznie i przybij piatke ;-) Slicznie sie prezentujecie oboje :happy2:
Przybijam;-):-D dziękujemy!
lajfik- dzieciątka takie podobne:szok: Prześliczne!
ale oczka urzekły mnie najbardziej:-D
Martussa 82 - Niewiele mi brakuje do starszyzny plemiennej jakieś 3 lata :-D- teraz już 3 lata bo 12.01 były niestety moje następne urodziny;-)
Przed 12.01 mówłabym, że 4 lata;-)hihi
...ale zagmatwana odpowiedź.;-)
Jestem rocznik 71':-)
Jaś to moje pierwsze dziecko, chociaż mam jeszcze psa - Airedale Teriera zupełnie jak dziecko.:-D
ardzesh- dzięki - lubie bawić się w poszukiwania ciszków dla Jasia. Jak był maleńki to miał całe stosy, takie było moje hobby;-) - nawet tego nie wynosił - sprzedaliśmy na Allegro.

elvis Słodkie masz te pociechy, zdjęcie na łóżku przy ich wspólnych wygibasach, jest świetne, miło popatrzeć jak się razem bawią :) A słodki torcik również robi wrażenie, szczególnie na takim łakomczuchu, jak ja ;) Chyba już z tego nie wyrosnę ;)
A mała Gabinka na kilku późniejszych zdjęciach (przy butach oraz na dwóch poniższych) to z iście łobuzerską minką na nas zerka. I książeczkę sobie czyta do góry nogami, Natalia głównie rozwala książki i próbuje je zjadać, zepsuła już najtwardsze, nie tyle nawet z tektury co z pianki i nawet taką jakby z deseczek. Ale lubi jak jej czytam i sama przychodzi do mnie z książeczką i pcha się na kolana, żeby słuchać.
Podpisuję się pod słowami Martussy - elvis masz bardzo ładną naturalną urodę. Właśnie doczytałam, że makijaż zrobiłaś permanentny, więc tym bardziej winszuję, bo wygląda bardzo naturalnie, a przecież o to chodzi.

Inuś bardzo ładne zdjęcia, okiem laika oceniam w prawdzie, ale naprawdę dobrze się prezentują. Twój słodziutki malec nosi się stylowo, że ho ho, jak mu tak zostanie, to nic że jest chłopcem -nie tylko lodówce się oberwie, a także portfelowi kiedy będzie robił skok na galerię ;)
Jak wiadomo granice między kobietami, a mężczyznami się zacierają i coraz częściej Ci drudzy równie mocno przywiązuje wagę do tego co noszą :)
I myślę, że wiesz doskonale, że wyglądasz młodziej, co ?
To taka podświadoma albo świadoma prowokacja z tą 'starą matką', bo na zdjęciach nie widać, żadnej starej osoby ;)

ardzesh Mila bardzo ładnie się prezentuje, śliczna dziewczynka. A do kogo jest podobna ?
Ależ wy stroicie te wasze panienki, aż zazdrość bierze :D Chyba muszę przejrzeć rzeczy Natalki, czy któraś z tych szykownych sukienek jest już dobra :D Podostawała same większe, więc może na wiosnę jak już będzie z wózka na nóżki wyciągana, to będzie biegać i mamine ego podkręcać.

elunia r. też tak się zastanawiałam czy małej kręcą się włoski -pocieszna i słodziutka dziewczynka :) I podpisuję się pod tym, że liczy się to, kto na ile lat się czuje, a nie ile ma w metryce.
Bywa, że 20stka jest starsza duchem i bardziej zmęczona życiem i zgorzkniała niż niejedna 45tka :)

lajfik ależ podobne dzieciaki na tych zdjęciach, jak pierwszy raz spojrzałam to pomyślałam, "a cóż to, Kajka na chłopca przerobiona?" dopiero jak się człowiek przyjrzy, to widzi różnice :)

reklama
Inuś ja się juz dawno przekonałam że ważny jest wiek ducha a nie ciała. Poza tym niektore 60- latki mają lepszą kondycje niz 20- latki. Mnie moja tesciowa pod tym względem na głowe bije.
To super że kobiety w tym wieku decydują się na dzieci, same korzyści dla matki:tak:Poza tym od dawna mówia że życie zaczyna się po 40- stce.
Lajfik ależ oni podobni. Kubuś to cała Kajka. Lajfik moj mąż ma 198 cm wzrostu w dowodzie. Zosia pewnie dlatego tak rośnie, choć z drugiej strony ona poszła w mojego tatę jesli chodzi o wygląd a on miał dużą skłonność do otyłości.
Elwis ekstra ten Twój makijaż, bardzo naturalnie wyglądasz a zarazem jakbys była umalowana dyskretnie.
Ardzesh Mila ma piekną suknię, rozmiarowo malutką. Z tych malutkich są naprawde ładne egzemplarze w sklepach ale często konczą się na 86 albo 92. Ja kupuję na 98 bo szkoda mi wydawać stówę albo dwie na 2 miesiące:confused:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry