elvis Słodkie masz te pociechy, zdjęcie na łóżku przy ich wspólnych wygibasach, jest świetne, miło popatrzeć jak się razem bawią

A słodki torcik również robi wrażenie, szczególnie na takim łakomczuchu, jak ja

Chyba już z tego nie wyrosnę

A mała Gabinka na kilku późniejszych zdjęciach (przy butach oraz na dwóch poniższych) to z iście łobuzerską minką na nas zerka. I książeczkę sobie czyta do góry nogami, Natalia głównie rozwala książki i próbuje je zjadać, zepsuła już najtwardsze, nie tyle nawet z tektury co z pianki i nawet taką jakby z deseczek. Ale lubi jak jej czytam i sama przychodzi do mnie z książeczką i pcha się na kolana, żeby słuchać.
Podpisuję się pod słowami
Martussy -
elvis masz bardzo ładną naturalną urodę. Właśnie doczytałam, że makijaż zrobiłaś permanentny, więc tym bardziej winszuję, bo wygląda bardzo naturalnie, a przecież o to chodzi.
Inuś bardzo ładne zdjęcia, okiem laika oceniam w prawdzie, ale naprawdę dobrze się prezentują. Twój słodziutki malec nosi się stylowo, że ho ho, jak mu tak zostanie, to nic że jest chłopcem -nie tylko lodówce się oberwie, a także portfelowi kiedy będzie robił skok na galerię

Jak wiadomo granice między kobietami, a mężczyznami się zacierają i coraz częściej Ci drudzy równie mocno przywiązuje wagę do tego co noszą

I myślę, że wiesz doskonale, że wyglądasz młodziej, co ?
To taka podświadoma albo świadoma prowokacja z tą 'starą matką', bo na zdjęciach nie widać, żadnej starej osoby
ardzesh Mila bardzo ładnie się prezentuje, śliczna dziewczynka. A do kogo jest podobna ?
Ależ wy stroicie te wasze panienki, aż zazdrość bierze

Chyba muszę przejrzeć rzeczy Natalki, czy któraś z tych szykownych sukienek jest już dobra

Podostawała same większe, więc może na wiosnę jak już będzie z wózka na nóżki wyciągana, to będzie biegać i mamine ego podkręcać.
elunia r. też tak się zastanawiałam czy małej kręcą się włoski -pocieszna i słodziutka dziewczynka

I podpisuję się pod tym, że liczy się to, kto na ile lat się czuje, a nie ile ma w metryce.
Bywa, że 20stka jest starsza duchem i bardziej zmęczona życiem i zgorzkniała niż niejedna 45tka
lajfik ależ podobne dzieciaki na tych zdjęciach, jak pierwszy raz spojrzałam to pomyślałam, "a cóż to, Kajka na chłopca przerobiona?" dopiero jak się człowiek przyjrzy, to widzi różnice