reklama

Fotki i filmiki

Hmm... no ja też młodo się czuję, choć Jasiek mógłby miec rodzeństwo liczące tak gdzieś około 20 lat, no a ja jednocześnie mogłabym być babcią ( tak mi niektórzy wytykają hihi ale ja ma to gdzieś.)

reklama
Hmm... no ja też młodo się czuję, choć Jasiek mógłby miec rodzeństwo liczące tak gdzieś około 20 lat, no a ja jednocześnie mogłabym być babcią ( tak mi niektórzy wytykają hihi ale ja ma to gdzieś.)

popatrz na moje suwaczki . Ja 26 lutego będę miała 42 lata ,a tylko jak zaglądam w dowód to w to wierzę

oj dzieciaczki piękne Milusińska w sukience jak z katalogu, Jaś śliczny nabuźce pełny na niejadka nie wygląda. Iga kręcone ma włoski najbardziej nad uszkami robią się loczki po tatusiu:)
mamuśki my tu młode wszystkie liczy się pogoda ducha a nie wiek z dowodu :tak::tak::-D

Milusińska mina pierwsza klasa! jak zwykle ;-)
Inuś, po pierwsze witaj, bo mam zaległosci. po drugie wyglądasz swietnie! ładna z Ciebie kobieta i nie wcisnelabym Ci w brzuch 20-letniego dziecka ;-) a z Jasia konkretny facet - da sobie rade w życiu :-)
Jolek, chyba 24!!!! ;-) :-D

Nie napiszę dużo, bo młoda zaczyna się budzić.
Dzieciaczki, mamusie i tatusie rewelacja. Widać, że z niemowlęctwem już albo za chwilę przyjdzie się pożegnać. Fajnisie bobasy nam rosną :-D
No i widać, że imprezki urodzinowe się udały.

Chciałam podziękować za miłe słówka i ciepłe przyjęcie:-)
Macie rację, przestałam się już przejmować tą metryką, najważniejsze jak się czuję. No i do tego taki mały Jasiek ponoć odmładza, chociaż ja bym tego nie powiedziała gdy patrzę w lustro po kolejnej nocy nie przespanej...
Właściwie to ostatnio całą nockę przespałam 1,5 roku temu:wściekła/y::szok:

Inuś Jasko fajowy chlopaczek ...a ty siksa jeszcze jestes i prosze sie tu nie postarzac;-):-p:-)
Milusia piekna lalunia :-) I kiecka gitarka;-)
Antar Zoska jest urocza dziewczynka i nie kumam jak ktos widzi w niej chlopca :confused:.
Super razem w trojke wygladacie!:-D Ale twoj maz wysoki :szok:. Ile ona ma wzrostu?
Igunia ..jest tak podobna do Ciebie Elu! ŁĄdne fotki na dzień dziadka i babci.
Ja zrobiłam w masie solnej rece dzieciaczkow , tesciowa przylatuje 13-tego to zabierze to do Polski:-)
Alunia ma oczka tatki :tak:

A tu dla porowniania moje bąki -Kuba mial wtedy roczek :-p

Załączniki

• maly.JPG
    maly.JPG
    27,4 KB · Wyświetleń: 82
  • kaj..jpg
    kaj..jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Jasiek fajnym jest kluskiem- i basta! a moja też ma wszędzie zawijki i kocham te małe i ciachowate pulchności!! inuś-a ile masz lat- bo chyba przegapiłam i chyba nie doczytałam? tu Jolka jest starszyzną plemienną, czyżbyś chciała tak jak ona się postarzać?;-) Jolka- czym za miesiąc częstujesz?:-p

Lajfik- jacy kurna podobni!!!!:-D:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry