• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki i filmiki

Zosia śliczna, no i widać że miała wiele radości z dmuchania świeczki :tak:
Maran-atha a ja też w Ali widzę tatę. :tak:
Elwis ale Ty Gabinkę ślicznie ubierasz:tak: no rewelacja:tak:

Antar podoba mi się spódniczka Zosi na 1 fotce. tyle ślicznych ubranek jest dla dziewczynek, chyba niedługo Matika zacznę w kiecki ubierać bo w sklepach z trudem się opanowuję, żeby czegoś różowego nie kupić;-)

Maran-atha jak pokazywałaś tylko swoje fotki z Alą to bardzo podobne byłyście, ale jak zobaczyłam tatę Ali to mała już do Ciebie nie podobna:-p
Elwis nie no Gaba jaka dama i z kielichem od razu wiedziała co się robi;-);-):-D

reklama
antar chyba ściągnę od Zosi kieckę na urodzinową imrezkę :-) bombowo wyglądała, a to dmuchanie świeczki to bardzo ładnie wychodziło... mamie ;-) za to Zosia chciała zgasić paluszkami :-) :-) a Twoja mama to strasznie mi przypomina moją panią od statystyki na studiach

Maran-atha Ala ma świetny uśmiech i Ja myślę że górna połowa buziaka to mama a dół tata i dobrze, sprawiedliwie chociaż :-) :-) :-)

Gabinka to też piękna dama urodzinowa, godnie zaczęła te lutowe urodzinowanie :-) a czy tą świeczkę to też jej kazaliście dmuchać :-) bo strasznie duża jest, ale fajowa. Elwisku a Ty nie masz za co przepraszać bo nie jedna panna by chciała tak wyglądać w makijażu.
Ach a jeszcze chciałam powiedzieć nie nie chciałabym podpaść Gabi, żeby nie dostać z bani :-) świetne zdjęcie

Jasio dziękuje za komplementa:-D
AgniesiaP, zapmarta - Jasio niejadek niesety...
Wygląda na grubaska bo, żeruje nieustanie, całe noce na mamusi:blink:
A ta fotka jest już trochę nieaktualna bo z grudnia ( jak ten czas leci)- nowe fotki nawet z wczoraj:-) muszę dziś obrobić i wrzucić na serwer, oj ciągle brak tego czasu...
Rufka - Jaś jest z późnego wieczora - urodził się o 22.30 - Adam zawiózł mnie do szpitala około 21.30 po "Ranczo":blink: a z godzinę był już Jaś:-)

jolek2- tak to był pierwszy Jaśkowy maleńki siniaczek- jesteś bardzo spostrzegawcza:-)To, ta jego wszędobylska ciekawość.

Martussa22 - Widzałam na fotkach, że twoja pociacha - to dopiero pulpecik:-D
Widać, że na piersi chowana.:-)

mary 105,maltanka - dziękujemy za komplement.:-)

antar - to wy już roczek! GRATULACJE! Śliczna pociecha! Dziewczynkę można tak ładnie ubrać na takie uroczystości. Jaś pewnie w białej koszli będzie na roczek:blink:
maran-atha ja też uważam ,ża Alicja do taty - chociaż właściwie chyba mieszana:-)Jaś ewidentnie do taty podobny- do mnie to chyba wcale:dry::blink:

Elwis - dopiero Was poznaję wiec cieszę się, że i maluchy i mamy widać na fotce.
Ja sadziłam, po awatrau, że Ty jakaś mulatka jesteś:-D

Ostatnia edycja:
Zosia śliczna, no i widać że miała wiele radości z dmuchania świeczki :tak:
Maran-atha a ja też w Ali widzę tatę. :tak:
Elwis ale Ty Gabinkę ślicznie ubierasz:tak: no rewelacja:tak:
:tak::tak::tak::-D piękne dziewczyny, urodzinowe fotki bomba
antar twoja Zosia imprezowa śliczna i jaka zainteresowana świeczką była...
widzę że Gaba ma to zoo z playskoola. moja iga dostala od mikołaja z mojej firmy i to ostatnio jej ulubiona zabawka jak tłucze tym, młotkiem i te zwierzaki podskakują to jest zachwycona.
wrzucę teraz moją psotnicę dziś kończy 11 miesięcy więc za równe 31 dni roczek nam stuknie:) na pierwsze 2 zdjęcia to takie jak wywołaliśmy i dziadkowie dostali na swoje święto,na kolejnym wcina delicję ale jej najbardziej galaretka smakowala, a reszta zdjęć dzisiejsza, z mamuską też jakieś jest:-D

Załączniki

• iga dziadkom1.jpg
    iga dziadkom1.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 158
  • iga dziadkom2.jpg
    iga dziadkom2.jpg
    57,2 KB · Wyświetleń: 73
  • PICT0002 (Small).jpg
    PICT0002 (Small).jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 74
  • PICT0004 (Small).jpg
    PICT0004 (Small).jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 72
  • PICT0008 (Small).JPG
    PICT0008 (Small).JPG
    25,4 KB · Wyświetleń: 78
  • PICT0011 (Small).jpg
    PICT0011 (Small).jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 81
  • PICT0013 (Small).jpg
    PICT0013 (Small).jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 85
Widzę, że mauśki swoje foteczki wstawiają.
Więc i ja wstawię, a właściwie się przedstawię.
Właściwie przedstawiałam się w galerii brzuszków ale to było już dawno ( równy rok temu :blink:)

elunia r. - swoimi pięknymi fotkami dla dziadków, przypomniała mi, że my też daliśmy dziadkom kalendarz z Jaśkiem a na święta foto - książkę pt " Pierwszy roczek Jaśka" i stąd pochodzą fotki.

Fotka - kolaż nr 1- dwutygodniowy Jaś i jego stara matka:tak:

Ksiazka3.jpg

Fotka - kolaż nr 2- jesień z Jasiem:-)
Ksiazka37.jpg

no co wy, kobietki!

- Gaba tą bluzeczkę i spódnicę dostała na urodziny i od razu prezent miała założony :-)
- tortu nie piekłam, nie wyszedł by mi taki w życiu!!!!
- ja mulatka???? avatarowe zdjęcie "podkręcone" jest :-D
- Inuś, witamy! obydwoje super się prezentujecie :tak:
- co do makijażu to przyznam, że permanentny zrobiłam :cool2:, teraz nawet do łóżka bez makijażu nie idę :-D

a cała reszta super!!! brzdące nasze kochane :-) i mamuśki fajne:tak::tak::tak:

aaa, i jeszcze coś. Gaba wybrała różaniec, potem kieliszek:szok:
znaczy się, do "tańca" i do różańca:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry