reklama

Fotki i filmiki

reklama
reklama
O Max przesłodko wyglada:-D no i super pomysł z tą koroną

Inuś- Jaś jest przepięknym Kawalerem:):) a psiaki - no bomba:):) a Ty niezła puupa jesteś:) i że niby Ty z tych w średnim wieku?? Wy obie z Jolką jak gówniary (komplement:-p) wyglądacie:tak::tak:
;-);-):-D

Ale zajefajne psiaki zwłaszcza erdelek:)PiĘKne STADO!!!Zazdroszczę.Mój mąż póki co nie zgadza sie na drugiego psa,ale jak juz będzie to wykorzystam go do dogoterapii. A ten West jak sie chowa Inuś? Jak do dziecka?

Gucio to pies mojego Tz-ta a Vigo mój --2,5 roku temu poznaliśmy się przez psy na forum terierowym :cool2:;-):-D
Bałam się jak Gucio będzie reagować na dziecko, z tego co widziałam i słyszałam wiem, że westy nie bardzo nadają się do małych dzieci....
Ale jest o.k!:-D Gucio po prostu schodzi Jasiowi z drogi, niestety trzeba trzymać go twradą ręką, i ciągle o tym pamiętać, bo jak nie od razu próbuje dominować.
Jeśli się trzymam tych reguł Gucio jest grzecznym psiakiem, w domu zaszje się w swojej norce i obserwuje Jasia poczynania, czasem nawet próbuje liznąc go po twarzy.
Vigo zaś to tak jaby drugie dziecko ;-)polubił nawet Jasia chrupki- aby tylko na siebie zwrócić uwagę:-D, nie mozna na niego mówić podniesioneym głosem bo od razu patrzy na Ciebie prawie ze łzami w oczach to ;-)bardzo duży wrażliwiec... z wielkim sercem:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry