reklama

Fotki i filmiki

Maltanka Aga no chłopaków super macie... właściwie to mamy bo to kawalerka dla nszych dziewczyn :) podobaja mi sie i każdego za zięcia biorę a teściową zła nie będę bo w nic wtracać sie nie zamierzam a i wnukami zając sie mogę jak trzeba będzie ;);-)
:-D:-D:-D

Agniesia ale Wercia fajnie pupcią rusza;-) uwielbiam patrzeć na te tańce dzieciaczków:-)
Maltanka oj tak tak, Hubercik to mały przystojniaczek:-)
Aga no i Juri:cool2::cool2: kolejny przystojniak:cool2::cool2:

reklama
Maltanka Aga no chłopaków super macie... właściwie to mamy bo to kawalerka dla nszych dziewczyn :) podobaja mi sie i każdego za zięcia biorę a teściową zła nie będę bo w nic wtracać sie nie zamierzam a i wnukami zając sie mogę jak trzeba będzie ;);-)

maran-atha toż to teraz takiej teściowej to ze świecą szukać:-D

Aga jak Ci ładnie w rozpuszczonych włosach.

tak, tak:tak::tak::tak:

Aga, zdjecie w rozpuszczonych włosach jest obłędne! ślicznie wyglądasz w tej fryzurze i przyćmiłas mi nim małego przystojniaka ;-) no i schudłas strasznie babo! tez tak chce...

Ostatnia edycja:
reklama
Aga, zdjecie w rozpuszczonych włosach jest obłędne! ślicznie wyglądasz w tej fryzurze i przyćmiłas mi nim małego przystojniaka ;-) no i schudłas strasznie babo! tez tak chce...
chyba coś zdjęcia za dobrze wyszły, ja nic nie schudłam :(( a szkoda :(( moja budowa jest śmieszna, bo wszędzie wyglądam jak sucha pupa a od pasa do połowy ud mega wielka pupa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry