reklama

Fotki i filmiki

Mikimauro chylę czoła przed tobą i Twoją siłą. Choć czerpię mnóstwo satysfakcji i radości z opieki nad małą i bycia mamą to nie wyobrażam sobie jak bym sobie poradziła z dwójką a co dopiero czwórką dzieciaczków. Naprawdę szacun dla ciebie!

reklama
Ja popieram cię Mikimauro . Z jednym było ciężko, ale gdy następne kruszynki sie pojawiały życie stawało się jakby łatwiejsze, prawda:tak:? Cierpliwości tyle mam teraz , że jeszcze spokojnie z piatkę bym wychowała. Ehhh... ale środków brak, a byt trzeba takim maluchom zapewnić.
No to pochwaliliśmy dzieciaczki a mamusię:baffled:? Mikimauro ślicznie wyglądasz a ciąże służą ci.:tak:
Przy swoich maluchach promieniejesz i bije od ciebie taka miłość i serdeczność.:tak::-)

Wizyta na lotnisku :-) Obejrzałyśmy z Łucją latające machiny, a potem kibicowałyśmy przy starcie ;-) Mała była bardzo zainteresowana i żywo omawiała ze mną wszystko co zobaczyła :-D

Ostatnia edycja:
martussa Hania bosko wygląda z tą czapą uwielbiam dzieci w takich nakryciach główki, a Ty mamuśka promieniejesz:) maran-atha Alunia pyza niesamowita i miny powalające robi, słodki bobas, mikimauro Twoja rodzinka przesliczna udały się wam dzieciaczki podziwiam i gratuluję wytrwałości i tak pozytywnego podejścia, radzisz sobie świetnie:) samaola świetnie wyglądasz mamuśka z pasją małą Łucję też już uczysz świata latającego:)

sliczne sa nasze dzieciaczki
Mikimauro ja tez Cie podziwiam ale tez slyszalam ze kazde kolejne dziecko latwiej sie wychowuje niz pierwsze :tak:

no i pokaze Wam moja Majeczke

Załączniki

• DSC00365.jpg
    DSC00365.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC00390.jpg
    DSC00390.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC_3279.jpg
    DSC_3279.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
Mikimauro i J duża rodzinka to na pewno dużo radości i milości :) i na pewno też dużo troski o każde z dzieciaczków :) Super, ze spełniacie się w roli mamusiek, bo szczęśliwa mama to szczęśliwe dzieci :) a WY wygladacie na szczęśliwe :* Jesteście dla Nas przykładem :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry