• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Ewa a ja tam widze podobienstwo Twoich dzieci:-D Szczególnie na tym ostatnim zdjęciu.:tak: Sebcia śliczny, na pierwszym zdjęciu wygląda na dużo starszego i rośnie z niego przystojniak:-)
Majusia z kiteczka bomba!!!:-) I jak chetnie wcina. No i podobna do tatusia:tak:
Megusek bardzo ładnie Ci w nowej fryzurce:tak:
A Kuba ma przepiękne oczka, po prostu miodzo chłopak:-)

reklama
maja jak cudnie zajada i jaki dumny tata a kitka mistrzostwo swiata:tak::-)
kubus slicznosci:tak:zgadzam sie z meggi na zdjeciu wcale nie wygladasz na ciezko wystraszona ale na uszczesliwiona mame:tak::-)a kuba oczeta me przesliczne:tak:
dziekujemy bardzo za komplementy:-)a co do podobienstwa to ja czasem sama nie wiem czy sa podobni czy nie;-)napewno podobni w darciu sie doprowadzajac mame do histerii:baffled:zauwazam podobienstwa w wygladzie np oczy maja tego samego koloru zreszta po tacie;-)

Długo nas nie było i mam niezłe zaległości w oglądaniu zdjęć i czytaniu. Wszystkie listopadwowe dzieciaczki tak szybko rosną.
A to ostatnie fotki Mateuszka z wyjazdu nad morze.

Dziekujemy za komplementa!!!

Mati ..kurcze szkoda ze nie bedzie na spotkaniu bo by pobroil z naszym Kuba...widze w jego oczach taki lobuzerski blysk jak u Kuby! Dobrze widze? ;-)
Maja jak fajnie...ja tez chce nad morze!!! Ale w tym roku nie da rady...moze za rok! Piekne zdjecia i piekna mama z coreczka! :-)

reklama
O, cholera, jak to się stało,że przegapiłam Twoje fotki, Megusek??? No już nadrabiam. Hihi, zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam. Raczej jako typ dziewczyna-kumpel, a Ty urodziwie kobieca jesteś, że nie wspomnę o potomku. Po kimś tą urodę trza mieć, prawda??
Maju a z Was promienne kobitki. A jakie fotogeniczne i zgrabne!! Fiu, fiu. Dobra, kończę, bo ponoć jak kobiety się nawzajem chwalą to deszcz pada...To już wiem dlaczego u nas leje od 1,5 miesiąca...:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry