• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

O, cholera, jak to się stało,że przegapiłam Twoje fotki, Megusek??? No już nadrabiam. Hihi, zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam. Raczej jako typ dziewczyna-kumpel, a Ty urodziwie kobieca jesteś, że nie wspomnę o potomku. Po kimś tą urodę trza mieć, prawda??
Pola....no bo raczej jestem dziewczyna-kumpel....moj maz mi czasem tylko czasem zrobi zdjecie na ktorym az sie nie poznaje ;-) :-)
Zreszta jak juz czytam takie slowa to przeciez wszystkiejestesmy najpiekniejsze na swiecie! Kazda mama jest piekna! :-) Buziaczki

reklama
Dorotak Ola i Wiktorek są tak do siebie podobni,śliczne rodzeństwo:-)
Sara to już taka duża pannica:-)a jak jej włoski urosły:szok:i widze że kolczyki też ma:tak:pięknie wygląda. No to moje Paula już została sama bo łysa i niezakolczykowana;-)a jaka mamusia piękna a jaka chudzinka:tak:
Zuzia wygląda jak po solarium;-)na dobre wyszedł jej ten wyjazd. ślicznie błyszczące oczka i ząbki a irokez pierwsza klasa:-)
Ewa ja równiez uważam że Twoje pociechy są podobne do siebie.te same noski,oczka,usteczka:-) nic tylko pieścić i całować:-D
Majeczka w kucyku pierwsza dama BB:-Da jak ślicznie paszczurek otwiera fiu fiu i nawet tatuś karmi u mnie to pomarzyć;-)
Megusek i czego Ty się wstydziłaś! ślicznie wyglądasz,piękna fryzurka:-)a Kubuś jakby troszke przytył to do Pauli byłby podobny:-D
Mateuszka i Martusi dawno u nas nie było. śliczne dzieciaczki:-)
Maja Ty chudzinko jak Ty to zrobiłaś!!!;-)

Nineczka don't worry ja też nosze 40:-D

Kubusiowy Tygrysek ślicznie bryka po macie:-)

Przypominamy się:-)
1)z mamusiną torebusią
2)ide na spacerek
3)total rozpierducha z gazeta :"Mamo to ja"
4)5) dzisiejsza sesja w zabytkowym krzesełku w którym ja się bawiłam 24 lata temu:tak:

Megusek-dzięki za info. Też chcę to puzzle. Zaraz będę wynajdować.
Kaira-Paulinka jest słodziutko-rozbójnicka:-) Jak będzie taka jak jej imienniczki, które znam (np. ja:-D) to przygotuj się na wielki trud wychowawczy...ale wynagrodzi Ci to jej pomysłowość, błyskotliwość i opiekuńczość (na stare lata, hihihihnih)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry