• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Dziękujemy cioteczki za piękne komplemenciki:-):-)

Pola mówisz trudne wychowanie czeka...nawet nie strasz bo już teraz mamy z nią kłopoty co dopiero później:szok:a dorastanie??już się boje...:szok:

A to wkleje jeszcze zdjęcia pod ścianą u Pauli;-)

reklama
Martusia sliczna i podobna do mamusi która wygląda wprost kwitnąco:tak::-)
Mati w tych okularkach wygląda poprostu niesamowicie przstojnie, wogóle to widac od razu ze bedzie z niego piekny facet:-D
Paulinka jest piękna i przeurocza, i widac ze bardzo, bardzo wesolutka.:-D Ściana super, a z mamusi TAKA SUPER LASKA że hej!!
i opis moich fotek:
1. Patrz mamo ja stoje:-D
2.Polowanie na szyszki
3. Podjadłem zupy od siostry:-p
4. Na huśtawce bułka smakuje najlepiej
5. Ale nachlapie z siostrą, mama bedzie mialą dopiero sprzątania:crazy:

Ale fajna ma sciane Paula!!! ...jak Kuba bedzie mial swoj pokoj to tez mam w planie motywy Puchatkowe umiscic na scianach :-)

Patija cudowne masz pociechy :-) Konradek jest normalnie przeblondyn...moj tato mial takie jasniutkie wlosy jak sie zenil ale potem mu zciemnialy :-)

Kaira - ale zajefajna ściania :szok::tak: Zazdrość mnie zżera jak na nią patrzę :dry:

Patija - ale te twoje bobasy fajne :-) Konradek pięknie już stoi. Hani do niego daleko, oj daleko...

my również starsznie zazdrościmy ekstra ściany Pauli...oj, my też taką musimy miec, a przynajmniej podoną:-D;-)...z mamusią Paula wygląda super, Kaira co ty chcesz od siebie...
rodzeństwo Patiji mnie rozbraja, fajne dzieciaki no i te blond włoski...przecudne!!!
a Martynka to ma takie fajne loczki że hej!!!ja Lilce muszę też taką kitę wiązać bo jej grzywa w oczy wchodzi. wakacje napewno super wypadły!!!

anii- ja tez podziwiam siedzace dzieci Marta tez nie siedzi tylko jak ja trzymam

Kaira- przepiekna sciana my tez zazdroscimy baaardzo:-)
Patija- cudne dzieciaki podpisuje sie tez pod zachwytem bland wloskow:-)

Kasia- sliczna Martynka rajdowiec z niej bedzie jak nic:-)

reklama
Pola-Maja slicznie otwiera buziulke i piekny kituszek moja marnota stracila swe owlosienie czekamy na nowe wloski:-D

dziekujemy z marta za tyle milych komentarzy na nasz temat a co do wagi to w pl przytylam 2kg:-D dobrze nie karmili:-D

przepraszam jak kogos ominela ogladalm wszystko i juz mi sie pomieszalo ale wszystkie babelki cudne i ich mamusie rowniez:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry