• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

megusek mam podobna mate po paulince tylko z owocami super sprawa:tak:
paulinka super przesliczny usmiech a ta czapeczka the best :-)u mnie tez gazety ida w ruch jak seba dopadnie :tak:sciany piekne super wygladaja:tak:
z konradka to kawal chlopa i jak pieknie raczkuje to zdjecie w kapieli z siostra super i sa do siebie podobni takie fajne blondaski:tak:widze z ekonrad juz wstaje naprawde szybko sie rozwija:szok:utalentowanego masz syna patija:tak:
martynka ma super wloski i piekny kolor :tak:sliczna dziewczynka:-)pieknie wyglada w tych krzaczkach:-)

reklama
Konradek pięknie stoi,silny mężczyzna a jaki przystojny fiu fiu:-) zdjęcie w wannie jest przesłodkie!uwielbiam takie zdjęcia kochającego się rodzeństwa:-)

Martynka słodki cukiereczek i czuprynka ma świtną tylko pozazdrościć:-) i taki pączuszek sie z niej zrobił;-)śliczne zdjęcie w kwiatuszkach:tak:

Jeśli chodzi o ściane to taka przyjemność jest dość droga. my i tak po znajomości mieliśmy ją zrobioną ale kosztowało nas 2 stówy,chociaż warto;-)jeśli by ktoś był zainteresowany to podaje stronke Mariusza Mors gdzieś tam jest zdjęcie naszej ściany ale chłopak ma świetny talent a w kanałach robi za marne pieniądze:baffled:

Wiecie jestem jedynaczka i jak patrze na rodzeństwo to wiem ze Zuzia bedzie je miec na pewno, najchetniej braciszka.:tak:
Patija super dzieciaczki i mamy taka sama huśtawke:-)
Paulinka tez kawal kobitki:-)
Martyna robi swietne minki do fotek:-)
Mamy naprawde udane dzieci:-D

Kaira, mój Potwór też prawie łysy i bez kolczyków.Ciągle słyszę - ale śliczny chłopczyk :-D.A ostatnio, jak już ubraliśmy Oliwkę na różowo, w sukieneczkę słodką, to padło najgłupsze pytanie jakie do tej pory słyszałam : a to dziewczynka czy chłopczyk :eek:
Dzieciaczki śliczne, i już tyle potrafią, i są takie duże...Szok :szok:
A to śpiąca Oliwka w huśtawce (ależ było mi jej szkoda i nie wiedziałam jak ją wyciągnąć, żeby jej nie rozbudzić)

Tak czyści nam stół :-D

A tak próbuje ściągnąć butki

ojejku ale Oliwka zasneła i swietnie pomaga ci w sprzataniu:-D:-D
moja Martę tez ciagle wszyscy nazywaja chlopcem a prawie zawsz jest ubrana w sukienke albo spudniczke nie wiem dlaczego moze ludzie nie zwracaja uwagi tak jak my na nasze dzieci:crazy::rofl2:

Hehe :-) Oliwka słodko wygląda w tej huśtawce :-)
A to zdjęcie ze stołem - :laugh2: Pomocną masz córeczkę. Moja tylko serwety ściąga, nic do pomagania przy sprzataniu się nie garnie ;-)

Ta pozycja w huśtawce niewygodna ale wygląda słodko:-)
I jaka rosnie pomoc mamusi:-D
Co do rozpoznawania czy to chłopiec czy dziewczynka to tez nie raz mnie pytano o Ole czy to chłopczyk, przeważnie wtedy jak była ubrana na różowo:dry::baffled: Niewiem czy jak dziecko jest łyse to koniecznie juz musi być chłopiec? i czy tak duzo jest daltonistów?:-D
I dziekuje za wszystkiem miłe słowa, eh a ja sie tak jakos za bardzo nie ciesze ze Konrad taki szybki bo Ola tez taka była a teraz mało gada, a to tak podobno bywa ze jak dziecko szybciej rozwija sie fizycznie to z reszta idzie mu gorzej.
Ale ciągle mam nadzieje ze Konradek bedzie szybszy od siostry w mowie i nie bedzie taki szalony :sorry2:Narazie gada po swojemu dużo:-D

łyse dziecko czy nie łyse...Lilka ma włosy do ramionek, była ubrana w sukienkie, kapelusik, widac było jej kolczyki a podszedł do mnie młody chłopak w Boże Ciało i się spytał czy to chłopczyk...ale się wtedy wkur....m. każdy się na mnie popatrzył jak na pier..... a ten chłopak w końcu zaczął mnie przepraszać i mówić że jest głupi i wogóle nie tak się zachował:tak::-D. dobre to było, do tej pory mam to w pamięci ale nikt od tamtego czasu nie nazwał mojego dziecka chłopczykiem!!!mama stoi na straży:-D...
Inna Oliwek cudny. ach te pozycje do spania. no i ta pomoc. Lilka pomaga tylko wtedy jak ją się nosi i sprząta...wtedy jak ja mówię ale ślicznie pomagasz tatusiowi to ona uśmiech wokół głowy i dumna strasznie się robi. a mi chodzi o to że pomaga bo grzeczna jest!!!:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry