• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Cynamonka mamy tą samą matę /jeszcze w użyciu, głównie piszczałka, muzyczki, lusterko które też wala się obok:-D i sz4eleszczące "kamienie"/ no i grzebyk tylko oczywiście róziowy... zdjęcie z basenem super. oby tak dalej!!!

Aniiii ja mam pytanie do ciebie, w którym ty konkretnie miejscu tą swoja grubość widzisz?????:confused2::confused2:ja gdybym cie znała, nie wiedziała że byłas w ciaży, i spotkała na ulicy to w życiu bym nie powiedziała że w ciązy jeszcze 8 miesiecy temu byłas:tak:Normalnie grubych ludziów wkurza takie gadanie czyli mnie:-):angry:
A kubus ma rewelacyjny kapelusz do twarzy mu:-):-D
PS. jak te wszystkie co sa na diecie i twierdza ze sa "grube" wygladaja tak jak Aniii to normalnie nie wiem...

spokojnie Bara:-). ostatnio schudłam 5 kg więc teraz nie czuję się gruba...mam wagę z przed ciąży i jest ekstra...zawsze twierdziłam że jak zakończę karmienie piersią to na pewno schudnę i tak też się stało. więc teraz nie piszę nic na temat grubości...jedyne co mogłabym poprawić to...wiszący brzuszek, roztępki i wyeliminować chorobę....

cynamonka-niezle sobie radzi z basenem hahahha:-)

a teraz my:-)
martucha1atx3.jpg

i jeszcze jedno
martucha2azs0.jpg

Lilcia w serii a kuku wygląda świetnie a te śliczne oczka to ma po Tobie Anii-cudowne:-) a Ty Anii wyglądasz kwitnąco jak Ty to robisz?
Megusek przypomniał mi się Kraków i jeszcze bardziej żałuje że tam nie jade:-(piękne zdjęcia...
Kamyczek wygląda supernacko pod wodą i to grupowe zdjęcie pod wodą jest extra:-)
Kubuś mały sportowiec wie co dobre;-)a basenik może i służyć jako kapelusz:-D
Martusia śliczna dziewczynka:-)

wszystkie bobaski cudne:-)nie bylo mnie 1,5 tyg a tu tyle do nadrobienia
kaira twoj klopsik paulinka to sliczna dziewczynka i widac,ze pogodne z niej dziecko.
konrad fajnie wyglada za kratkami swojego lozeczka i chyba w tle siostre widac:-).
anii wasze a kuku tez super i widze ze lilci ochraniacz smakuje zdjecia z kosciola super.
megusek sliczne zdjecia napewno zachecaja do przyjazdu do krakowa.
pajola gratulacje dla kamila z okazji ukonczenia kursu.fotki swietne kamil fajnie wyglada pod woda.
cynamonka kubus faktycznie wyglada na starszego na tych zdjeciach,sliczny chlopczyk,z zabawa z basenem na glowie extra.
marcel sliczny ma usmiech.
maja33 z marty to urocza dziewczynka i jakie ma sliczne ciemne oczeta:-).

reklama
Maja fajne te Martusi fotki, jakie super połączenie a dziewczyna pierwsza klasa....
jeśli chodzi o nas to każdy jak się wyszykuje to wygląda ok.gorzej jest rano:szok:.ale dzięki za miłe słowa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry