• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Widze Inna ze tez robisz Albumiki....fajna sprawa, nie? ;-)
Oliwka nie wyglada na chora...szkoda ze tak ja rozlozylo...pobroila by w Krakowie ;-)
Kuka widze super stoi...

Totalne szaleństwo :-D Firanki - to co tygrysy lubią najbardziej :tak:
Duze chyba macie to mieszkanie. Ma sie gdzie Oliwka rozpędzić :-)
A jak ładnie stoi w chodziku. Hania wisi i podkórcza nóżki leniuch :confused2:

Z Albumikami super sprawa, zwłaszcza że można sobie programik na kompa ściągnąć, dołączyć zdjęcia jakie się chce i przesłać wszystkie na stronkę :tak:

nineczka, mieszkanko spore, ten pokój w którym na zdjęciach wojuje Oliwka ma 35 metrów kw..Ale reszta pokoi już normalnych rozmiarów.A na przedostatnim zdjęciu, jak się przyglądniesz to widać kuchnię - wejście do niej jest z pokoju tego dużego i nie ma drzwi tylko taki szeroki łuk, więc Oliwka buszuje wszędzie.
A ostatnio nauczyła się pokonywać próg do swojego pokoju :-D (w mieszkanku mamy tylko jeden próg i właśnie do pokoju Oliwki).Ale się nastękała :-D:-D

meggi sarunia cudna dziewczynka a to zdjecie z czekaolada przeslodkie.
maja marta robi sliczne minki.
cynamonko widac ze kubus niezadowolony z krat:tak:;-)cudny chlopczyk.
oliwka swietna dziewczynka.

:-) To musiał być widok. Mój potwór na razie nie da rady przepełznąć przez próg (a u nas ich od zatrzęsienia). A próg do sypialni gdzie stoi jej wyrko omija szerokim łukiem tak nie lubi spać :-) Już nie mogę się doczekać kiedy b ędę "na swoim". Ale to dopiero w najlepszym wypadku późną wiosną :-( Ciasno nam tu no i "swoich rządów" wprowadzac nie mogę ;-):happy2: A jeszcze na dniach do domu ze studiów wrócą dwie moje siostry. Panie, daj mi cierpliwość :confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry