• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Martyna Twój Potworek rzeczywiście uwielbia strasznie...nóżki:-D. super uśmiechy dla super mamy...

a to nasz bajzlownik na podłodze...

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    239,6 KB · Wyświetleń: 109
faktycznie seba mizerak jest:zawstydzona/y:i bardzo nad tym ubolewam :wściekła/y:no ale nie moge mu wciskac na siłe :-(ale faktycznie wszędzie go pełno nawet pampersa nie mogę mu zmienić bo w miejscu nie uleży :wściekła/y:i do tego w dzień prawie nie sypia może to działa tak na niego:eek:
lilcia słodka dziewczynka i zdjęcia w okularkach super zgadzam się że chyba kazde dziecko ma takie:-)
hania śliczna i minki ekstra klasa:-)
oliwka ekstra i sprytna dziewczynka:-)
cynamonka to mały pomocnik ci rośnie:-)

Ewa a dlaczego Twój słodki Sebo tak krzyczał na tą zabaweczkę?;-):-)
Lilcia z buszem na głowie na brzuszku wygląda rewelacyjnie! Ona jest taka śliczna oj będzie mieć pannica branie:tak:
Oliwka jest przekochana a to zdjęcie jak widać całe okno(czy drzwi??) a ona na podłodze taka malutka najbardziej mnie urzekło:tak:Hania minki robi świetne:-Dślicznie się usmiecha:-)
Cynamonka ale masz pracusia w domu:-) a jaka seksi dupcia,taka kształtna,zgrabna:-D

Moja Paulisia też ostatnio zrobiła sie bardzo pomocna i tatusiowi pomaga w naprawie komputera i mamusi wstawić pranie:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry