• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Kaira my dostałyśmy kolczyki specjalne ze stali chirurgicznej w salonie kosmetycznym, przekuwają z pistoletu i płacz był może z 5 sekund. tylko że my przekuwałyśmy jak Lilka miała 3 i pół m-ąca. nie wiem jak Paulinka teraz zareaguje czy np. nie będzie dłubać sobie przy uszkach z zaciekawieniem co ona tam ma lub czemu ją boli...bo ona to taka ciekawa świata jest:rofl2:. za całość zapłaciłam 27 zł. jeżeli chodzi o krewkę to ani razu nie zauważyłam jej, mało tego....przemyłam jej uszka tylko dwa razy wodą utlenioną tak dla zasady. nie ropiały więc u nas była tylko codzienna toaletka. w sumie to bardzo się dziwiłam bo ja to zawsze miałam problem z uszami, jak wsadziłam kolczyk a nie był złoty lub srebrny to od razu mi ropiały, mało tego miałam chyba ze trzy razy przekuwane uszy bo był taki ból jak mi się to goiło że nie mogłam wytrzymać i spać. także ogólnie cieszę się że Lila ma już to za sobą. ale u nas nie w każdym salonie chcieli przekuć i odradzali mówiąc po co takiej małej kolczyki. jak u Ciebie też tak będzie to powiedz żeby pocałowali Cię w d...:crazy:

acha dziękujemy za komplementy, wczoraj już zaczęłam fiksować i dlatego przebierałam Lilkę żeby poczuć się jak na wyjeździe:-D. a Lilek patrzył się tylko na mnie zdziwiona, chyba widać na zdjęciach że jakby umiała coś powiedzieć to by mi dowaliła....
a Lola obejrzę potem bo pędzimy do doktora...

Tu u nas , na slasku, tez nie w kazdym chce przebijac, kaza do roczku czekac.Kolezanka miala problem przebic uszki corce, tez miala takie specjalne, pistoletem wstrzeliwane.Tak jest lepiej, tam gdzie mialam praktyki w kosmetycznym salonie tez tak przebijaja.Moment bolu, a potem ladnie sie goi:-)

Anii wielkie dzięki:tak:też nie wiem jak Paula to zniesie,pewnie bedzie się darła calą drgoę powrotną do domu bo ona z tych histeryczek:-D ale już tak długo zwlekalam,kolczyki dostała na chrzest więc trzeba w końcu z nich zrobić pożytek;-)może akurat się jej spodobają...

Bodzinka fajne zdjęcia:tak:najlepsze są te jak Karolek jest w baseniku i w piaskownicy:-)

Super fotki:-)
Jaka Olwka ciekawa swiata:-)
Zdjecia w basenie sa klasa, widac, ze wodolubna:-)
Nie martw sie moj syn tez biedny bo ja sie bez aparatu z domu nie ruszam - gdzie my tam aparat:-)

reklama
oj Martynka widzę że rzeczywiście wariujesz...no Bodzinka również....
mi jakoś się nie chce zdjęć robić. w ogóle nic mi się nie chce. jak słyszę moje jęczące dziecko /np teraz/ to już w ogóle. ale fotki waszych pociech super. Lolo to widzę zabawowy chłopak no i bardzo...towarzyski. a Oliwka ma super basen ten duży...a koło to takie jak Lilka ma /czyżby innych nie sprzedawali?bo wszędzie widzę te kółka.../ uśmiechnięte te wasze dzieciaczki super...zazdroszczę pozytywnie... całujemy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry