Bodzinka
Lekko Stuknięta Mamuśka;)
Jaka Lilka sliczna.Jakie ma wloski dlugie, a to bikini fantastyczne jest.Pilnuj jej bo jakis 10 mieseczny kawaler ja porwie;-)Fantastyczna dziewoja:-)

Albumy - Onet.pl Foto
Albumy - Onet.pl Foto

Albumy - Onet.pl Foto
Albumy - Onet.pl Foto
. za całość zapłaciłam 27 zł. jeżeli chodzi o krewkę to ani razu nie zauważyłam jej, mało tego....przemyłam jej uszka tylko dwa razy wodą utlenioną tak dla zasady. nie ropiały więc u nas była tylko codzienna toaletka. w sumie to bardzo się dziwiłam bo ja to zawsze miałam problem z uszami, jak wsadziłam kolczyk a nie był złoty lub srebrny to od razu mi ropiały, mało tego miałam chyba ze trzy razy przekuwane uszy bo był taki ból jak mi się to goiło że nie mogłam wytrzymać i spać. także ogólnie cieszę się że Lila ma już to za sobą. ale u nas nie w każdym salonie chcieli przekuć i odradzali mówiąc po co takiej małej kolczyki. jak u Ciebie też tak będzie to powiedz żeby pocałowali Cię w d...
. a Lilek patrzył się tylko na mnie zdziwiona, chyba widać na zdjęciach że jakby umiała coś powiedzieć to by mi dowaliła....
też nie wiem jak Paula to zniesie,pewnie bedzie się darła calą drgoę powrotną do domu bo ona z tych histeryczek