• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Aniu, sprzedają inne kółka, sprzedają, ale dla takich malutków te chyba są najlepsze :tak:.W każdym bądź razie mi trochę czasu zajęło zanim właśnie takie kółko do pływania znalazłam, a jak je zobaczyłam to nawet sekundy sie nie zastanawiałam, tylko kupiłam ;-).Ten duży basen to w ogrodzie u mojego faceta rodziców i brata.U nas za domem stoi mniejszy (okrągły, średnica 3 metry i 85 cm głęboki) i w nim jakoś Oliwka nie lubi pływać.

reklama
A poza tym Lilcia jak będzie zdrowiutka całkiem i ter zębole jej wyjdą to na pewno będzie się uśmiechać i wtedy będziesz latać za nią z aparatem :tak:.W końcu to taka śliczna diewczynka, że tylko podziwiać :tak:.No i te jej włoski....Mój facet nie może się nadziwić, że ma takie długie a taka młoda jest :-D:-D

Kaira ale będziesz miała pomocna córeczke jak juz teraz zaczyna pomagać:-D
Lilcia siedzi super, włoski jak zwykle boskie nie wspominając o czaderskim bikini, ale Laska z niej rośnie!!!
Karolek jest uroczy, fajnie wygląda w tej piaskownicy:-D
Oliwka to ma się dopiero dobrze z tymi basenami, eh zazdraszczam...A pozatym to widac ze jest bardzo wesolutkim dzieckiem:-D
A to moje smyki w basenie i inne fotki

Śliczny ma uśmieszek Oliwcia:-) hehe i widać że jej wszędzie pelno a jak pięknie już stoi:-) Inna uważaj bo zaniedługo Ci zacznie sama chodzić. piekną ma Oliwcia sukieneczkę:tak:

Patija Twoje skarby są wspniałe a te blond włoski powalają na ziemie;-)to zdjęcie w baseniku jest super: kondzie kombinuje jakby tu wyjść z tego basenu a Ola korzysta z chłodnej wody w uplany dzień:-D

Lucyann jej jak Twój Chomiś się zmienił! inaczej wyglądał jakiś czas temu. śliczny chłopczyk jak i śliczna mamusia:-)

paulinka widze ze ma pociag do sprzetu elektrycznego;-):-).
lilka swietnie siedzi i ten stroj na plaze super:tak::-).
karolek super chlopczyk i jakie loki:-).
oliwka sliczna a te zdjecia w basenie extra i jak ladnie stoi:tak::-).
ola i konrad podobni do siebie dwa blondaski:tak::-).
no lucyann ale ci sie przystojniak uchowal:-).

Hehe Kaira nie zgadłaś, bo Kondzi nie próbuje wyłazić z basenu bo uwielbia w nim siedzieć, a na zdjęciu studiował raczej kolorowe wzory:happy2::rofl2:
Ale Chomis wyrosł!!
Ale jak dla mnie nie zmienił się za wiele, nadal wygląda na starszego:-pI niezły przystojniaczek z niego:tak: No i mamusia tez wygląda super.:tak:
Aha Kaira też bardzo ładnie wygląasz na nowym awatarku z córcią:-)

reklama
Ola i Konrad jacy do siebie podobni, a wkolor wloskow jak mleko prawie.Sliczne dzieciaczki:-)Widze, ze baseniki furore robia:-)Gdzie nie spojrze tam one:-)Mysmy nasz dostali od zmyslnej babci:-)
Lucyann sliczny yneczek:-) i jak pieknie sie smieje:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry