• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Kubuś super stoi a jakie ma zajefajne rajtuski:-D

Oliwcia wygląda przeslodko z tym jednym ząbkiem:-D śliczny uśmiech
,cód miód i orzeszki:tak:u nas na szczęście nie ma progów więc mamy problem z głowy;-)a galeria super nie ma to jak robić zdjęcia naokrągło,ja też tak robie;-)małż sie śmieje że córeczka dopiero ma 8 miesięcy a ja nastukałam już ponad 3000 zdjęć:-D

Bodzinka Ja już Twojego Karolka oglądałam wcześniej i powtórze się że uroczy z niego chłopczyk:tak:a jaki rozbójnik:-)

Kaira co do ubioru mojego dziecka to już nic nie mówię. Czasem w domu wygląda jak papuga, bo przebieram go po kilka razy. Raz zaleje spodenki, raz upaprze bluzke. Czasem nic do siebie nie pasuje. A rajtki to ja lubię, bo wiem że mu ciepło i wygodnie. Dlatego sporo mamy takichśmiesznych, dopóki jeszcze chłopakowi wypada nosić rajtki:-)

dodam tez moje lobuziaki:-)

Załączniki

• ewa paula.JPG
    ewa paula.JPG
    17,6 KB · Wyświetleń: 50
  • raczkuje.JPG
    raczkuje.JPG
    20,2 KB · Wyświetleń: 45
  • sebus1.JPG
    sebus1.JPG
    23,1 KB · Wyświetleń: 46
  • sebus.JPG
    sebus.JPG
    20,2 KB · Wyświetleń: 51
  • sebus2.JPG
    sebus2.JPG
    25,3 KB · Wyświetleń: 46
Ewa Bastuś do ciebie bardzo podobny:-)chochliki w oczach:tak::-)ale drobinka z niego, pewnie dlatego bo ma dużo energii i rozrabia i wszystko co zje zaraz przetwarza na siłe do brykania:-)Super masz dzieciaczki:-)Marzy mi sie dwójka:tak:ale musimy troche odczekac z nastepnym:tak:

Rzeczywiście Sebastianek chudzinek :happy2: Ale jaki rozkoszny! Pewnie wszędzie go pełno :tak: Mamusia z córą - fajna fotka. Ja chyba Ewa wcześniej twojego zdjecia nie widziałam :confused2:

A tu troche mojego potwora:

reklama
hej Ewa...super foteczki...Sebuś rzeczywiście mizerniutki, straszny chudzielec z niego ale poczekaj niech poczuje smak jedzenia to nadrobi z nawiązką!!!widzę że foteczki z okularem to musi mieć każde dziecko...u nas wygląda to mniej więcej tak...a Paula to cała ty!!!
hmmmm...a Hanutek to jak zwykle uśmiechnięta....pewnie miodzio córa;-):-D

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    206,6 KB · Wyświetleń: 45
  • b.jpg
    b.jpg
    185,6 KB · Wyświetleń: 54

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć