• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Wszystkie dzieci super: Julka wilkoocza ! pociechy Sikoreczki w ZOO! Marta super dziewczynka no i kolezanki Aniii i Oliwka extra !! :-)
Fajnie ze sie zaprzyjaznilyscie Aniu i Inna :-) Wielu takich udanych spotkan zycze!! :-) Buziaki

reklama
Super fotki!!! Dziewczynki jak laleczki :tak::laugh2:
Wycieczka do zoo też pewnie fantastyczna. W Toruniu zoo takie raczej miniaturowe taki ogródek zoobotaniczny, ale też się chyba będziemy musieli wybrać. Ostatnio Martynka naszczekała :-D na psa podczas spaceru. A dzisiaj "obszczekała" naszą kotkę, która odksztuszała kłaczek :sorry2:, więc wizyta w zoo mogłaby być ciekawym doświadczeniem :tak:

Trochę zaległości, wszystkie maluchy PIĘKNE :tak::tak:
mam nadzieję że nikogo nie pominę ..
Ewa super zdjęcia znad morza, widać zadowolenie na twarzach wszystkich
Mati pięknie wygląda w objęciach mamy :-)
Widzę, że Karolek zdecydowanie opanował wątek, ale to dobrze, bo miło patrzeć na takie słodkie zdjęcia, tak trzymać.:tak:
Anii i Lilcia + tatuś = super szczęśliwa rodzinka wypoczywa, tak wynika ze zdjęć
Agnes – jakie Julcia ma duże i śliczne oczęta :surprised::laugh2:
Martusia bardzo radosna dziewczynka
Sikoreczko, sama radość takie bąble. Wyprawa do zoo, pewnie dzieci miały radochnę
Inna i Anii – zdjęcia bomba, nieźle dałyście czadu :biggrin2::rofl:, Lech się lał, dzieci się bawiły, fajnie że aż szkoda :zawstydzona/y:

Kilka naszych zdjęć
I po kolei: raczkująca Ola, na spacerku w parku (aż nie mogę uwierzyć że jeszcze tydzień temu było tak ciepło :szok:, a teraz wrrr..... :-()

Załączniki

• IMG_3380.JPG
    IMG_3380.JPG
    129,1 KB · Wyświetleń: 45
  • DSCN1827.JPG
    DSCN1827.JPG
    249 KB · Wyświetleń: 45
  • DSCN1841.JPG
    DSCN1841.JPG
    235,9 KB · Wyświetleń: 41
  • DSCN1845.JPG
    DSCN1845.JPG
    216,5 KB · Wyświetleń: 34
  • DSCN1786.JPG
    DSCN1786.JPG
    220,5 KB · Wyświetleń: 40
nooooo!!!ja też nie mogę uwirzyć że jeszcze tydzień temu brykaliśmy w krótkich rękawkach po plaży, Lila się pluskała w jeziorze a dziś...ubrałam Lilę w rajtuzy, ciepłe spodnie, skarpety i kurtałkę...a taaaaaka Lila wróciła zmarźnięta ze spaceru...!!!
Dorotka dzieci bardzo podobne do siebie i do Ciebie...super rodzeństwo...

Dorotak - śliczne rodzeństwo :laugh2::tak:
A jeśli chodzi o pogodę to rzeczywiście szału można dostać. Ja teraz muszę dodatkowo przewidzieć jaka może być pogoda w ciągu dnia i przygotować strój wyjściowy dla Martynki (do czasu aż mąż sam się nie nauczy ;-))

Dorotko Ola i Wikus fajnie sie razem bawia..albo tylko do zdjec sie postarali ;-)

Kasiu wszystkiego dobrego w pracy! A co do ubierania przez meza to nauczy sie ...kiedys;-) Moj jak czasem patrze jak Kube ubiera to zalamuje rece...w koszulce z plamami po jedzonku ida na spacer hehe ale dobrze ze nie w pizamce :-D:elvis:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry