• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Inna super foteczki. rzeczywiście rozkoszna ta córcia Twojego brata. acha i zaraz po Twoim wyjeździe moja ciocia kupiła dla Lili podobną czapeczkę do tej co ma Oliwier tylko że Lilka ma białą...będą jak siostry!!!:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Dorotko Ola i Wikus fajnie sie razem bawia..albo tylko do zdjec sie postarali ;-)
Jakbyś zgadła ;-), raczej ładnie się bawią, chichrają i kocham wtedy na nich patrzeć. Oleńka uwielbia bawić sie z Wikusiem, ale czasem te zabawy źle się kończą, a mianowicie braciszek chce się na nią kłaść, skakać po niej, ściska ją za mocno :eek: itp itd...... oka z nich nie można spuścić :rofl2:

Inna
fajne to rodzinne zdj, a Oliwcia w tej różowej czapeczce wygląda przesłodko :-),
Anii, Inna chyba od małpuje od Was :-p i kupię Oli taką czapeczkę, bardzo mi sieę podobają :-). Jeszcze na wiosnę chciałam kupić, ale akurat nie mieli takich rozmiarów na Olę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry