• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Oliwka słodko śpi, mała rozrabiara
aniii piękne rymy i Lilcia jako biedroneczka, a w tej szafce - można paść :-D
słodkie zdjęcie Zosi w tej kaszkietówce
Madzia już trenuje na kompie, super dzieciaczki sikoreczka, patrząc na nie jakbym widziała swoje szkraby hihi…
Jaaaaaaką koparę ma Lolek :szok:, minki bomba, mama i synio w rampersikach – fajne zdjęcia :-)
Sebastianek zasnął w wózku dla lalek, słodkie …:sorry2:

reklama
Na koniec kilka zdjęć moich szkrabów
1) Wikuś na balonie, to ostatnio ulubione zajęcie moich dzieci, tylko rezultatem jest okropny huk ... (a na urodzinki to jakieś siety kupiłam bo już w trakcie pompowania pękały wrrr.....)
2) 3) 4) moja mała "pipi", jak widać pilot w akcji :-D:-D
5) z samolotem -jednym z wielu prezentów urodzinowych (co do prezentów, to tak mój synio się rozpuścił przez te urodzinki, że co dzień pyta o nowy :eek:, wiec na mikołaj niczym go nie zachwyci :dry:

Oki ide spać, w końcu trochę się odgrzebałąm na forum uff.... kolorowych snów ......

Załączniki

• IMG_3846.jpg
    IMG_3846.jpg
    135,1 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_3941.jpg
    IMG_3941.jpg
    74 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_3944.jpg
    IMG_3944.jpg
    169 KB · Wyświetleń: 54
  • IMG_3943.jpg
    IMG_3943.jpg
    119,5 KB · Wyświetleń: 61
Dorotka kitochy to ma Twoja pannica że hoho...superaśkie...rzeczywiście z niej PIPI...no Wikuś...wiesz, nie widziałam jeszcze takich mocnych balonów co by na nie można się było kłaść:-D.super.

Dototak Ola piekniusia- strojnisia a jak jej włoski urosły- kiedy my sie kitek doczekamy???Wikus to juz duuzy chłop!!!
BOdzinka rozwaliłas mnie pizama- suuuper:tak::-Dbrakuje ci tylko szlaufmycy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry