• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Juleczka prześliczny bobas i zmieniła się oj zmieniła.To zdjęcie z Tweetem i na balkonie bardzo mi się podoba.:-):-)
Patija to dziecaki radoche miały i jak miłość między nimi:-):-)Konrad już na głowie staje to co będzie potem;-);-);-)

super Słoneczka...wszystkie dzieciaki bardzo się zmieniły. dobrze że jest taki wynalazek jak aparat bo nie zauważyłabym nawet tych wszystkich zmian. a teraz dzieciaczki...
Jula fantastico...oczęta ma cudownie wielkie...
Sikoreczka Twoje maluchy to mają dobrze...bawiland to jest to, gdzie można się wyszaleć. uroczo wyglądają Twoje szkraby...
Patija Kondzio na głowie:szok:...to może jednak on będzie wyczynowcem:-D. Oleńka moja ulubienica...jeszcze raz powtarzam Aniołek!!!
Karollo od początku ma ten sam wyraz oczu...wyrósł na dużego i silnego chłopczyka...śliczności...

reklama
juleczka malutka sliczna a ta szopka na glowce ekstra i jak piwko ja rozweselilo:-D
patija widac ze twoje dzieciaczki super sie bawily a to zdjecie z balwanem sliczne:-)
konradek slodki chlopczyk jaki on byl malutki a teraz kawal chlopa z niego:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry