• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Juleczka naprawdę nie do poznania:tak: W tych sterczących włoskach fajniusia była;-)
Patja twoje blondaski wyglądają jak aniołeczki. Wiem że za zwyczj pozory mylą:-p
Karolek... słoneczko malunie śliczniunie:-) Moje ulubione zdjęcie to te czrno-białe, aż się za tym tęskni:sorry2:
A teraz moje efekty polowania na Madzię w czapie :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Madziulka dała się upolować:-):-)Ślicznie wygląda:-):-)
Sikoreczka to czarno-białe zrobine jest jak Loluś miał 3 tygodnie i to jedno z moich ukochanych zdjęć....

Jej, ale sobie zaległości narobiłam :baffled:
I już nie wiem sama, kiedy ostatni raz pisałam tutaj, więc:
sikoreczko, Twoje dzieci musiały miec świetną zabawę :tak:.Szkoda że w mojej dziurze czegos takiego nie ma :-(
agnes, Juleczka piękna dziewczynka, ślicznie wyglądała z tymi nastroszonymi włoskami ;-)
Patija, świetne Aniołki (ciekawe czy z wyglądu tylko czy z zachowania również)
Bodzinka, Karolek, no cóż, jak patrzę na te zdjęcia, to aż się wierzyć nie chce że on jednak kiedyś był taki malutki :-D
sikoreczka, Madzia jest po prostu śliczna, ma cudowne oczka, no i w czapie jej do twarzy :tak:
Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam, wiecie, że i tak macie piękne i najwspanielsze dzieci na świecie :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry