• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Inna Oliwka w kapturku:-D:-D:-Duuuuurocza!!!uwielbiam wszystkich w kapturkach....a choinka...spoko...dla mnie każda choinka jest śliczna ale wybaczcie!!!nie lubię sztucznych:zawstydzona/y::no:...

reklama
Aniu, ja też nie lubię sztucznych, ale w tym roku w ogóle mielismy nie mieć choinki, ze względu na Oliwkę.I na ostatnią chwilę zdecydowaliśmy, że jednak ubierzemy, a nie było sensu jechać Bóg wie gdzie po żywe drzewko i stanęła choinka z zeszłego roku :tak:

A u nas choinka pod sufit i prawdziwa. Życie straciły tylko 3 bombki. Na wszelki wypadek na dole powiesiłam drewniane, plastikowe, papierowe ozdoby, ale Kuba i tak nie sciąga niczego. Foty wkleje potem:)

Bodzinka, Twój młody jak zwykle zadziwia pomysłami :) Oj, chciałabym Cię "wynająć" na kilka dni w celu porobienia fotek u nas. Mi nie wychodzą, bo Majka ciągle w ruchu i na każdym zdjęciu zamazana wychodzi, więc mi się nie chce robić...

Bodzinka świetnie Lolo wyszedł...jak zawsze z resztą:-D. też mogłabym Cię wynająć do robienia zdjęć...przeważnie jak biorę aparat to jesteśmy tak zaganiani, zagadani i zajęci że zdjęć nie ma.....

no to teraz my...Święta, Święta i po Świętach... Lilka strasznie bała się Św. Mikołaja...na jej nieszczęście byliśmy na dwóch Wigiliach i w obu miejscach spotkała Clausa:-D... ale z prezentów cieszymy się wszyscy;-)...zwaszcza ona...

reklama
Bodzinko, Lolek to świetny chłopczyk, prawie mężczyzna już ;-)
A Lilcia...Ech...Ona to złamie tyle męskich serc, że Ty, Aniu, nie nadążysz z liczeniem :-D.Gdybym miała syna, to już bym go na listę wciągnęła :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry