reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Ewuś twoja banda w zoo świetna i widac że bardzo zadowoleni z wycieczki.
Kuba Wawel zwiedził chyba bardzo dokładnie:tak: Super chłopczyk:-)
Moja mała w najnowszej fryzurce:
HPIM6923-1.jpg

reklama
zdjęcia super, rzadko tu zaglądam ale widzę że rozpisałyście się...hehe
Sikoreczko, masz urocze dzieciaczki. Madzia wystrojona jak księżniczka, w spineczkach też uroczo ale chyba...poczekasz aż będziesz plotła warkoczyki:-D...Adi nawet jak jest smutny to ma piękne oczka...
Ewa wycieczka w zoo chyba się udała....Paula taaaaka zmęczona padła do wózka:-D a Sebuś jak byl chudzielec tak jest, i nadal urwisowate ma spojrzenie...:tak:
Maja dawno Cię tu nie było, Martusia wyśliczniala, ale rosną nam te dzieciaki...super dziewczynka...
Megusek Kubek na Wawelu ekstra...sweterek ma taaaaki męski....cudo chłopak!!!!rośnie Ci jak na drożdżach
Meggi a Tobie to już kiedyś pisaalm że Sarka to wygląda na jakąś trzylatke....a wtej czapeczce i torbie z Myszka Miki wygląda czadersko!!!

Ja znowu poszlałam z przeróbkami:sorry2:
To mój najdroższy mały-duży chłopczyk wczoraj na pacelku

reklama
Kuba na leżaku jest superancki:tak::-D
A tu występy przedszkolaków, oczywiście Madzia musiała w tym uczestniczyc:-p

fanka motoryzacji, nie przechodzi obojętnie obok pojazdów:sorry2:
HPIM6956.jpg

zakupki
HPIM6997.jpg

zdobędę każdy szczyt:rofl2:
HPIM6998.jpg

Ostatnia edycja: