• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
foteczki cudo...Sikoreczko widzę że z Bodzią idziecie łeb w łeb....super...dzieciaki świetne to i zdjęć dużo musi być...obie mamy bardzo zdolne i piękne!!! a dzieciaczki udane!!!

super sie karolek gimnastykuje:-D
no i troszku mojej bandy:blink:

Załączniki

• Zdjęcie236.jpg
    Zdjęcie236.jpg
    230,2 KB · Wyświetleń: 47
  • Zdjęcie233.jpg
    Zdjęcie233.jpg
    352,7 KB · Wyświetleń: 53
  • Zdjęcie228.jpg
    Zdjęcie228.jpg
    261,5 KB · Wyświetleń: 71
  • Zdjęcie225.jpg
    Zdjęcie225.jpg
    334,4 KB · Wyświetleń: 55
  • Zdjęcie224.jpg
    Zdjęcie224.jpg
    284,9 KB · Wyświetleń: 52
Coby nikogo nie pominąć - WSZYSTKIE DZIECI CUDNE :tak:
Aniu, jakoś zainteresowanie spotkaniem padło, a może i chęci brakło :confused: Niemniej jednak ja mam ciągle nadzieję, że w końcu ruszymy nasze głubczyckie tyłki i odwiedzimy Was w Żyrardowie. Chyba że już nie macie ochoty nas widzieć :-(:baffled:

A tu trochę mojej pięknej Potwornickiej :

Ewcia jak sie pt5rzn na Twoja bande to juz by sie chcialo drugie miec.Na razie memy bardzo sprecyzowane plany:rofl2::rofl2:
Martynka a ja chyba znam te cudne fotki z cudna Oliwianna:-D:-D:-D

oj Martynka bardzo chętnie. my chcemy sie spotkać jak najbardziej...nawet rozmyślałam o spotkaniu u was /jak zobaczyłam ten superasny basen w mmsie...chyba wasz...?/ teraz nam się znowu szykują szkolenia i zjazdy pracowe...już powoli mam dosyć...a jeszcze się nie zaczęło...no i mam problem z tym, kto przygarnie Kropka:blink::-(. ale spotkanie trzeba wreszcie jakieś zorganizować...koniecznie...kiedy wyjeżdżacie na wakacje?
ps....Oliwka laska jak się patrzy....plażowiczka pełną gębą...
Ewciu Twoje Bobasy:-D super...rodzeństwo czaderskie.wreszcie ładna pogoda tylko niech te choróbska was wreszcie opuszcza...

Niestety, Aniu, basen nie nasz, my w tym roku nie rozkładamy :-( A na wakacje jedziemy 1 lipca, na dwa tygodnie więc od drugiej połowy lipca jesteśmy jak najbardziej wolni, choć szczerze Ci powiem i chyba będziesz wiedziała o co kaman - do 10 sierpnia jest u nas Jacka starsza córka :baffled: aj a jakoś tak wolałabym bez niej do Was przyjechać ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry