• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

postanowiłam iść w wasze ślady i łapać uśmiechy mojej córy...i oto moje cudo...uśmiechy i nieuśmiechy mojej Lilci:-).

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    217,2 KB · Wyświetleń: 91
  • b.jpg
    b.jpg
    115,6 KB · Wyświetleń: 48
  • c.jpg
    c.jpg
    231,9 KB · Wyświetleń: 48
  • d.jpg
    d.jpg
    196,6 KB · Wyświetleń: 53
  • e.jpg
    e.jpg
    154,5 KB · Wyświetleń: 51
reklama
i cd...:-):-):-)

Załączniki

• f.jpg
    f.jpg
    143,4 KB · Wyświetleń: 86
  • g.jpg
    g.jpg
    158 KB · Wyświetleń: 66
  • h.jpg
    h.jpg
    192 KB · Wyświetleń: 45
  • i.jpg
    i.jpg
    110,1 KB · Wyświetleń: 42
  • j.jpg
    j.jpg
    137,1 KB · Wyświetleń: 44
anii te włosy są kapitalne!!!!!!!!!!!
ale zgagę musiałaś mieć w ciąży:tak: . Ja też miałam zgage potworną i myślałam że mój mały to bedzie kudłacz a jak sie urodził to miał takie małe czarne piurka jak z mysiej cipki:-D . Ale twoja Lilcia to na nogi powala!!!!
Piękna laska bedzie.
ja poluje z aparatem na uśmiech mojego malca. ale jak co do czego ma przyjść to on kamienna twarz i koniec! ach te szkraby słodziutkie....sama radość!

Anii włoski ma Lila kapitalne....moja Sarenka miała ciut- al esie powycierały i łyse placki były...i tatus ogolił łepek- i od tyg jest łysa....hihi- buziaki- cudnie sie Lila smieje:-)

dzięki ciociunie...jak już kiedyś pisałam, włosy Lili to jej znak rozpoznawczy:tak:...
Kasiu miałam zgagę i to jak cholera, już od samego początku, każdy mówił że chyba przesadzam bo ja wiecznie w aptece urzędowałam i wracałam z reklamówą prochów na zgagę...no i takie się uchodowały...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry