reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
Nixie piekne fotki :) i coreczka przesliczna
jtaudul twoja coreczka do ciebie podobna :) ja sie wylamie z grona ktore woli obecny kolorek, mi sie bardziej podobal czarny, ale w tym tez ci do twarzy
Gosia, moj Daniel naklada sobie pieluszke na buzie i tak spi :)
Vikiigus, corcia jak zwykle przesliczna
Anusiak super fotki, maly przystojniak rosnie
Sonia swietne nogi :) synek tez cudny

Widze, ze same laseczki na tym forum ;)
A to moj maly slodziak :-)

Załączniki

• 5.jpg
    5.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 81
dziękuję Sunshine Twój słodziak ma naprawdę mądre spojrzenie, a mam pytanie czy robisz coś specjalnego, że Daniel ma tak ładnie przylegające uszka?

dzieki ! :)
sunshine , słodki , lubie takie małe dzieci w dresie hehe.
Milla tez ma fote w dresiku :)
Co do uszek i kształtu glowy to ja mam teorie, Dorianek nie lubil albo nie umial dobrze ssać wiec odciągałam
i karmilam go pól na pól z butelki .Dlatego nie nauczyl sie przekręcać główki na boki do karmienia tak jak Milla
przez to lekko spłaszczyła mu sie stylu główka i uszka tez nie są zbyt przylegle bo chciał leżeć tylko na prosto.
A Milla od poczatku wykręcała główkę na boki do karmienia na leżąco i tez tak później zasypiała. Ma kształtną główkę i dosyć przylegające uszka .Ale wnioskuje to tylko z obserwacji moich bobasów.

Ja myslalam, ze to jakie dziecko ma uszy jest dziedziczne?:confused2:
Nie wiem, czy teoria Nixie jest prawdziwa, moze cos w tym jest. Ja prawie od samego poczatku karmie malego na lezaco, zawsze lezy na jednym boku potem drugim- choc nie wydaje mi sie, ze to ma wplyw. Daniel mial przylegajace uszka od urodzenia - mowia, ze ma takie uszy jak ja (ksztalt) :happy:

w temacie kształtu głowy - ja też uważam że się odkształca pod wpływem jakis nawyków- i to nie tylko w okresie niemowlęcym - mój kuzyn ma wydłuzona głowę bo jako niemowlę zawsze był układany na brzuchu i spał albo na jednej albo na drugiej stronie- Viki tez w pewnym momencie głowa zaczęła robić sie długa - i bylo to w okresie jak często właśnie spała na brzuchu - ale np ja mam spłaszczona głowę "na czubku" bo odkad pamietam nosiłam tam kitke - i też kilka koleżanek tak miało- od gumki:)

a w temacie uszek - to Viki na początkiu miała ślicznie przlegajace i nagle zaczely jej odstawać - czasem wygląda jak taki mały diabełek- i najdziwniejsze ze odstaje jej tylko góra - jak u trolla;) ale ja mam własnie wrażenie że jak zeczelam jej opsakę zakładać to zaczely jej tak odstawać - pomyslalam sobie- nie smiejecie sie jak uznacie ze to bzdury- ale ze jest to taki jakby odwrotny skutek - cos jak z palcami u nóg- jak nosisz za male buty to palce nabrzmiewają i czasem nawet sie wykrzywiaja - jak tak sobie malego palca zaprawilam jako nastolatka - bo mialam tak fajne buty, że mimo że byly za male to je nosilam - zrobil mi sie mega odcisk, którego w końcu wyleczyłam, ale palec mam u jednej nogi większy i taki lekko koslawy :) i ja pomyslalam ze z tymi uszami to tak samo może być - uciskasz je (opaską lub guma od weka:) w nadzieji ze beda miej odstawać - a tu skutek zupelnie odwrotny:))) na koniec dodam, że moi obaj bracia jak byli mali to mieli uszy jak urban, a na stare lata wygladaja jakby lepiej:)))

ps. nic nie piłam itp;) i oczywiscie sa to moje prywatne calkowicie być może bzdurne;) opinie i nikomu ich nie narzucam:)))

wszystkie dzieciaczki śliczne bez wyjątku!!!
a to tort na chrzciny, reszte zdjęć dam na zamknięty jak mi się to uda zrobić:)

Załączniki

• DSC03839.jpg
    DSC03839.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 84
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry