reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
nixie moje kolory to rudy i blond i na różnych zdjęciach wydaje mi się że wyglądają inaczej
sunshine ja sama uważam że lepiej mi w brązie, który do niedawna miałam, ale w tym tygodniu mam malowanie i zamierzam poprosić o "wyśrodkowanie" koloru

Dziewczyny piękne dzieciaczki, a co do uszu, to Ola miała strasznie brzydkie jak się urodziła, takie nieforemne i pozawijane do środka. Przy karmieniu swoimi palcami odwijałam jej żeby było dobrze i w końcu się udało. Teraz ma ładne uszka.

Lenka w dniu swojego swieta DSCN5106.jpgi torcikDSCN5088.jpgno i jeszcze z mamuniaDSCN5110.jpg

dzieki dziewczyny ale slicznie to ja sie poczuje jak zrezuce to kolo ratunkowe co mi na talii utknelo:-(

Olcia pieknie glowka w gorze. Mojej dalej cos kiepsko idzie, musi miec naprawde dobry dzien zeby sie jej udalo.

reklama
polis nie martw sie moja mała tez musi miec dzien :-) czesto ma tak ze potrzyma tylko na chwilke, dzisiaj udalo mi sie uchwycic kilka zdjec jak miala ja dluzej :-) wszystko przyjdzie naszym dzieciaczkom w czasie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry