reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
vikiigus Twoja córa to już duża baba, niedługo będzie miała 5 miesięcy robi się bardzo samodzielna :) , długo ją przekonywałaś do smaku marchewki ?? bo moja to wypluwa jak na razie
DorissŁ no mamusiu córcia już duża jest i nóżki wystają :)
śliczne dzieciaczki

Ale boskie dzieci, niesamowite jak szybko rosną.

Vicki Kuba to sie nieźle skupił, że aż grzechotki gryzie a Vicki to już naprawdę duża pannica, robi się samodzielna. Chociaż mój Kubuś też próbuje łapać za butelkę.

DorissŁ na zdjęciach po prostu wszystko widać, nawet nie trzeba komentować :-)

Nasia Igorek super

:) - zdjęcie Qby było z ukrycia - faktycznie się skupił :-D - a gryzak dostał już w prezencie :tak:

jtaudul- Viki - moja tez marchewka pluje - a najlepsze ,że równiez kupkuje:dry: - więc na razie daję jeszcze spokój :tak: - i tak mam wrażenie, ze sie pultach z niej robi:-)

GosiaLew- Viki też juz od dłuuugo chwytała za butle , a jak jej sie pic nie chciało to wypychała itd- ale tak samodzielnie w dwie rączki i w dodatku ,żeby utrzymac do wypicia to pierwszy raz było:tak: - a teraz to juz jak stara pije - własnie przed chwilką samodzielnie wypiła mleczko - i fajnie, bo przyznam szczerze , ale czasem nie chce mi się tak nad nią z butlą wisieć - jednak cyc to był cyc- przyjemność w obie strony;-) - czasem żałuje , że juz nie cyca- ale ostatnio próbowałam - i nic z tego - nie leci jak należy :-(

vikiigus,jtaudul - super marchewkozercy a mala pięknie trzyma butle
dorisl - świetna fota z ta książeczką na buzi..
nasia, chyba smakuje ta książeczką, a zdjęcie z siostra słodkie.
margoz - ślicznie jej w tej sukieneczce
ligotka - fajnie trenuje przewrotki..i juz taka duza sie wydaje
nikola - piekne minki

a to nasza sielska sobota w ogrodzie :
Dodi z dziadkiem, wujkiem mamusią..a tatuś sie nie załapał na zdjęcie.
konsumuje czereśnie, bawi sie w swojej minipiaskownicy zrobionej przez dziadka..
Milusia na leżaku sie wyleguje..mama wcina salaty bo na grilu same mięcho było...
a nie zrobili mi grzanek ze serem i papryczką.
img36gdthghzz9rt4.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry