reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
margoz, Olcia - ślicznie :)

my też weekend spędziliśmy na kocyku - przed chwilką wrócilismy z lasku nad jeziorkiem- troszke za dużo robactwa było niestety- mam nadzieję, że nie przytaszczylismy jakiegos pasażera na gapę :(

Nixie super wygladasz, brzucha pozazdrościć, dzieciaczki super
Margoz fajna fryzurka, Lenka śliczna a synuś to chyba mały łobuziak?:blink:
Olcia córeczka śliczna

GosiaLew- Viki też juz od dłuuugo chwytała za butle , a jak jej sie pic nie chciało to wypychała itd- ale tak samodzielnie w dwie rączki i w dodatku ,żeby utrzymac do wypicia to pierwszy raz było:tak: - a teraz to juz jak stara pije - własnie przed chwilką samodzielnie wypiła mleczko - i fajnie, bo przyznam szczerze , ale czasem nie chce mi się tak nad nią z butlą wisieć - jednak cyc to był cyc- przyjemność w obie strony;-) - czasem żałuje , że juz nie cyca- ale ostatnio próbowałam - i nic z tego - nie leci jak należy :-(

Kubuś butlę ssie od kilku dni, wiec dla mnie to postęp, jak trzyma to znaczy, że chce a wcześniej butla była be. A samodzielnie to jeszcze nie przytrzyma.

A to my dziś na spacerku nad morzem i stadion w Gdańsku, gdzie miał być mecz pierwszy reprezentacji 9 czerwca ale jeszcze nie skończyli budować
DSCF0475.jpgDSCF0486.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
super wyprawy rodzinne plenerowe. Mamusie kiwtnące dzieciaczki szczęsliwe i piękne:))
nixie - mamusia karmiąca w bikini wow!!!!
margoz uwielbiam zdjecia rodzenstwa, słodka para
GosiaLew - mhhhhh morze.................... zazdroszcze, że masz tam tak blisko
Olcia ślicznie obydwie wyglądacie
vikigus sesja jak marzenie, na jednym zdjeciu Viki wygląda jakby stała :)) Oczywiscie jest trzymana?

a my nie plenerwowo, ale tak wyglądała moja córcia kiedy mama wróciła z 2godzinnych zakupów
DSCF0205 (2).jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry