Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
zgadzam sie z Wami dziewczyny Jeszcze niedawno z brzuszkami chodzilysmy a tu juz nasze pociechy maja po 2 -3 miesiace.
Ja do pracy wracam z pazdzierniku ale to gora na 5 godzinek dziennie. Ciezko bedzie zaczac no ale isc trzeba ehhh, najgorsze pierwsze kilka dni ...
P.S wszystkie dzieciaczki kochaniutkie , slicznie rosna i cudownie sie smieja
sylvanas ale wy podrozojecie! Czyli jednak jestem mama ktora przesadza i "hoduje w domku" swoje dziecko, dzis rozmawialam o tym z mezem, ze nigdzie nie jezdzimy...
A moj Stas ma chyba kolejny skok rozwojowy, placz wnieboglosy uskuteczniał dzisiaj caly dzien... Rozsmieszyl mnie dzis moj D. twierdzac, ze jest tak wykonczony, ze juz musi sie polozyc
angelka ja idac tropem vikingus powiedzialam mojemu ze ma zajmowac sie mala caly dzien (najpierw sie oburzyl ze przeciez bedzie gotowal obiad) i skonczylo sie na tym ze raz zmienil jej dzis pieluche!
ja to sie boje jak by zniosla moja 3h w samochodzie, bo jak wspomnialam na glownym nie lubi siedziec w foteliku, wiec jak nie spi to sie drze