Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo dziekuje! Juz teraz nie... Pisalam ty ktoregos dnia, ze mnie trafilo jak sie zobaczylam w lusterku i teraz sie smaruje codziennie prawie... Czasami jak sie zapomne to jest smiesznie, bo sie okazuje, ze opalenizna mi sie zmylaslonko- no slicznie,,rzeczywiscie blada nie jestes:-)

Piękne zdjęcie!
też w misie ale moje chyba są pomarańczowo - brązowe. Nie wiem czemu ale w ciąży mam lekkiego fioła na punkcie misiaczków i wiele rzeczy mam właśnie w takie wzorki i nawet zabawki nad łóżeczkiem mam z misiami
A brzusio jak balonik
chyba wszystkie teraz takiego kształtu mamy...
Mi się podobają takie wypukłe pępuszki wraz z dużym brzusiem :-) oczywiście - tylko w ciąży![]()
No i ja tez zawsze mialam w srodeczku i w zasadzie to mezus moj wygadal, ze mi wyjdzie. Bo tak sie ze mnie smial co jakis czas "Patrz, patrz! Wylazi Ci!"
Swintuch! No i wygadal. Teraz taaaaaak mi wyszedl! A jak Julka sie wierci to normalnie mam sterczacy guzik na 2cm.

Na nadgarstkach nam sie nazbieralo i mialysmy takie oblesne kreski zolto-brazowe.