reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Riba, Martitka, Izunia śliczne brzusie macie:) aż mnie zmotywowałyście do zrobienia mojego brzuchola :p
a to my skończony 32 tc :p + 8 kg jak tak patrze na te zgrabne dziewczyny to sie zastanawiam, czy aby te moje wagi u lekarza i domowa sie nie mylą:p
15yc6zr.jpg
ab7cyu.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pajeczko fajny brzuszek:-)
Kasia181 wogóle nie widać tych kilogramów, brzuszek jak każdej z nas:-)

Riba_1 super:) w ogóle nie widać 90kg!

Izunia twój brzusio też śliczny:)) i też jesteś laseczka!

Pajkaa też pięknie:))

kassia181 22kg??? ciekawe gdzie?? w ogóle nie widać! super!

fiuu a ty masz zdrowe podejście i to jest najważniejsze, ja walczę z tą magiczną cyfrą brrrr; a mogę spytać ile masz wzrostu?

Pajkaa Ślicznie wyglądasz, ale zazdroszczę dodatkowych kg, też chciała bym mieć tak mało na + Ale i tak wszystkie zrzucimy nasze brzuszki szybciutko :-) A przynajmniej tzreba być dobrej myśli :-D

kasia181 Cudny brzuszek, ale nie wierzę, że przytyłaś 22 kg, chyba 12... Tobie to na bank waga szfankuje ;-)

Dziekuje wszystkim za miłe słowka, podtrzymujecie na duchu kobietki :-D
Pajeczko pięeeekna chatka dla twojego Sebusia i widzę że pępuszki mamy takie same, czyli jeszcze nie wyskoczyły i raczej już tego nie zrobią :-D
kassia181 śliczny brzuszek na tle ślicznej, nowej szafy ;-) suuuper ( nie wierze w te 22 kg)

Ostatnia edycja:
zapomniałam napisać, ze podziwiam wasz brzuszki bo wszystkie są bez rozstępów... mój niestety się przed nimi nie obronił:(((

reklama
Ola Ja też już mam kilka rozstępów, co prawda niedużo na dole brzucha których na szczęście nie widzę ;-) Ale też mam...
A na piersiach to mam mnóstwo...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry