reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zobacz załącznik 259894

Hello to ja dzisiaj czyli początek 31 tyg. i 1 dz.
Jutro będe ważona brrrr to napiszę Wam ile na plusie:((((

No ślicznie Bombusiu!!!!!!! Brzuszki widzę mamy podobne, ale to chyba dobrze bo etap ciąży też praktycznie ten sam :-) Tylko tak sobie myślę że jeszcze troszeczkę i nas jeszcze bardziej "wywali" do przodu :-D

A to mój brzuszek :-)

Też śliczniutki brzuchol! Ale ogromniasty nie jest więc tez chyba lepiej bo mamy mniej do dźwigania :-)

reklama
Krzynka:-D:-D:-D.
Dziewczynki dziękuje za miłe słowa, ale naprawde mam 110cm w pasie:-Dbez zmian, ale mam jeszce pooope sporą i inne takie he he, no ale fajnie, ze juz mamy bliżej końca.

Cayra b. ładny domeczek:)

Bombusiu - coś tu oszukujecie z Alankiem. Ja się w końcu zdecydowałam zmierzyć moj obwód i wyszło niecałe 108cm i nie chce być inaczej - a mam chyba sporo większy brzuchol od Ciebie!!

Ostatnia edycja:
to ja już wiem!! ty sumę obwodów podajesz (brzuch+biodra)!!!:-D to by się zgadzało ;-)

33tydzień, 96cm na wysokości pępka i 13/14kg do przodu...
Ufff jest mi coraz bardziej ciężko, absolutnie nie narzekam ale już nie mogę doczekać się początku sierpnia, bo praktycznie od tej pory będę mogła urodzić w każdej chwili:) Swoją drogą- jak ten czas zapierdziela... Te parę tygodni strzeli nam jak z bicza.
33t.jpg

neftis - super zdjecie :) jak profesjonalana sesja zdjeciowa :) tylko brzuszek Ci wyskoczyl, ja spuchlam proporcjonalnie - wszedzie :)

Dziewczyny brzuchol mi juz opadl:szok:

Załączniki

• Photo du 81568756-07-
    Photo du 81568756-07-
    18,5 KB · Wyświetleń: 145
  • Photo du 52003954-06-
    Photo du 52003954-06-
    22,5 KB · Wyświetleń: 138
reklama
nie, nie opadł....:)
chociaż ja juz tez czasami mam takie wrazenie ze swoim...;P

Status