reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
martitka - kolejna laseczka na forum :) sliczny, zgrabny brzusio!!!!

mi brzuszek juz chyba nie rosnie, tak mi sie wydaje, ale zaczynam strasznie puchnac!!! geba pyzata, broda podwojna (moje zboczenie), o ramionach nie wspomne...

No to mnie uspokoilyscie:-)
Ze strachu nei podpisalam, ze zdjecie po lewej jest stare a z prawej z 36TC i dla mnie brzucholek jest duzo nizej niz na lewym;-)
Bombusia ja i szprotka, jak wstawie zdjecia w calej krasie to zobaczycz prawdziwe oblicze;-):-D:-D

Martitko - a mi się wydaje, ze nie opadł, tylko sie powiększył - piękniutki jest!! :-)
i potwierdzam - jesteś szprotka!! :-)

Wszystkie brzuszki normalnie cudowne, nic tylko całować, tulić itp. oczywiście przez odpowiednie osóbki:D

Martitko brzusio masz jeszcze wysoko, zobaczysz jak opadnie, to zrobi się takie jajco na dole:D, na razie jest piękny, okrąglutki:)

Martitka brzuszek to raczej tylko urósł, ale nie widzę żeby opadl :-) No i ogólie to sliczny jest, okraglutki :-) Chociaż ja niekiedy też mam takie wrażenie że jakby trochę niżej moj brzuchol był... ale to przecież dopiero 33 tydzień zaczety więc chyba niemozliwe:szok:

Nefftis ale laseczka z Ciebie :-)

Martitka
spokojnie, brzuszek masz piękny i wysoko :-) Mój od początku jest nisko...

reklama
34tc :)

34tca.jpg

34tcb.jpg

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry