reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a mi się otwierają:) kiecka przednia!!!!!:) wyglądasz ekstra;P włosy zapuszczasz? cos dawno nie robiłas rewolucji;P
a widoki na drugim zdjęciu to gdzie to jest, na jakiejś plazy?

Mi też się nie otwierają-coś o administratorze pisze-Ciamajdko spójrz na to, czy nie możesz czegoś zrobić;-)

Kasia2506 niestety nie mam funkcji do zdjęć... mi samej też czasami się nie otwierają zdjecia, i pisze o administratorze... a administratorem w takim przypadku jest Fiuufiuu.. to ona musi je wrzucić albo gdzieś indziej (na stronke jakąś i dodac dopiero) albo nie wiem co... nie mam pojęcia czemu Wam sie nie otwierają a mi tak..

nie wiem jak Fiuu dodała te zdjęcia ale jak je edytuje to mi znikają... więc lepiej nie ruszam.

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczynki ja w ogóle zapominam o tym wątku :sorry2:ale co jakis czas sie mobilizuje i czytam i nadrabiam Wasze brzusie;-)

pajkaa co ty chcesz- pieknie wygladasz. zobacz mnie 33 tydz 3 dni i plus 22 kg
Zobacz załącznik 258161Zobacz załącznik 258162

ślicznie wygląda Twoj brzuś :)

zapomniałam napisać, ze podziwiam wasz brzuszki bo wszystkie są bez rozstępów... mój niestety się przed nimi nie obronił:(((

oj moj sie tez nie obronił ;-)

Ehh no to obnaze sie i ja...Fotka z wczoraj 31tyg+3. Znalazlam jeszcze taki maly fotomontaz dla porownania (kolejno 9,12,18 i 21tydz.)

śliczna chatka :)

hej dziewczynki wrzucam mój słoniowy brzuch hehe ok 20kg do przodu z rozmiaru 36 na wielkie 38. 33 tydz i 6 dzień.

o mamo no nie wielkie 38??? to co ja mam powiedziec jak nosiłam 38 :p wielkie 40 :p śliczna chatka:)

Skleiłam wszystkie zdjęcia mojego brzuchola. pierwsze zdjęcie z 4.04, drugie z 4.05, trzecie z 13.06, a czwarte zdjęcie gołego brzuszka dzisiejsze :-)

cudny:)

Zobacz załącznik 259384 32 tydź.
nie patrzcie na lustro bo ma 28 lat i szkoda mi wyrzucić:)

no brzusio śliczny, ale tyłeczek wymiata :-p

Zobacz załącznik 259894

Hello to ja dzisiaj czyli początek 31 tyg. i 1 dz.
Jutro będe ważona brrrr to napiszę Wam ile na plusie:((((

ślicznie wyglądasz tak zgrabnie:-)

A to mój brzuszek :-)

no piekna chateczka :-)

Dziewczyny brzuchol mi juz opadl:szok:

wydaje mi sie, ze nie opadł, ale śliczny :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry