reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziękuję Wam kochane. Przytyłam już 14kg:) I też mam wrażenie, że brzuch pozostanie mi nieduży. Zanim w ogóle zaczęło być go widać, musiałam wszystkich mocno przekonywać i zapewniać, że na pewno jestem w ciąży.
Córcia w środku rośnie sobie prawidłowo i to najważniejsze.

Ciamajdko, pięknie wyglądasz i brzunio całkiem pokaźny.

reklama
Ciamajdko ;-) no ciamajdka idealna, dokładnie sobie Ciebie tak wyobrażałam !! Pokoik widzę gotowy i brzuszek...no,no spoory!!

Neftis- o jaa... ja to bym za to chciała taki malutki mieć :) żeby nie walczyć aż tak z grawitacją.

Dziękuję kobietki !!

Polianno - prześliczny i kształtny brzuś - a reszta praktycznie nietknięta :-) Ja jeszcze torby nie pakuję, ale jeszcze mam duużo czasu :-) Mi też się wydaje, że mój brzuch jest już napięty do granic możliwości, ale chyba jeszce ciągle rośnie - tak jak mówiła ginka na USG - mała teraz zacznie rosnąć... no i rośnie - pępek już praktycznie cały u mnie na wierzchu a jeszcze parę dni temu był tylko fragment uffffffff...
Milusia - ja nie mam torby z biedronki, ale mam nadzieję, że zmieszczę się do tego co mam w domku :-)
Neftis - fajnie, że taki malutki brzuszek masz - mniej cię to męczy zapewne.
Ciamajdko - jestem zauroczona - Ty w tej sukience nonono... pzreślicznie!!:-) No i promieniejesz moja droga, że hoho!!!!. A pokoik śliczniutki się robi - widać, że duma cię rozpiera, jak tam jesteś :-)

Fiu.. pieknie wyglądasz:-)
Polianna.. bardzo ładniutki brzusio..
Neftis.. jaki malutki domek.
Ciamajdko.. a gdzie tam nie uczesana.. bardzo ładnie wyglądasz..

Polianno - sliczny brzunio, a reszta jakby rzeczywiscie nietknieta!!!
Neftis - :szok: boze dziewczyny jak wy to robicie???Male jest piekne!!!najwazniejsze ze dzidzia rozwija sie jak nalezy:tak:
Ciamajdko - e tam nieuczesana...Brzunio spory - podobnie jak usmiech:tak: I taki usmiech zebys miala co dnia!!!

reklama
a to nasz dzisiejszy brzuchol
P1020093.JPG

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry