reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cosya - bardzo zgrabniutki brzuś i też mis ię wydaje, że nie taki duży! Moim zdaniem ok jak na ten tydzień ciąży.

Cosya Ale pieknie wyglądasz i tylko w brzuszku kg się pokazały i to nie Twoje dodatkowe tylko dzidziuś. Normalnie w kompleksy wpadnę, Ja miałam takie nogi jak Ty ale do 5miesiąca, później tak mi się zaokrągliły uda, że aż strach zdjęcia pokazywać :-D

A ja mogę stwierdzić,że teraz brzuch mam inny niż w pierwszej ciąży. Wtedy był rozlazły a teraz z przodu dość zgrabny choć duży więc chyba nie ma reguły :) Zabobony hehe.
Moja mama wróży z pępka bo urodziła dwie dziewczynki i dwóch chłopców. Przy chłopcach miała wypchnięty pępek,przy dziewczynkach schowany.

A ja mam inną teorię - tętno :) Lekarz się trochę z niej śmiał,ale stwierdził że może coś w tym jest i że poobserwuje bo ciekawy. Olimpia i Lilka miały (ma) zawsze tętno powyżej 150, w okolicy 160.. U chłopców podobno jest ponizej 150 ;)

Cosya - łał. Zgrabniutka!! Ale mi konkurencje na mieście robisz :p

a to sem ja 31,5 =)oczywiście rozlazłość mojego bebzona to zasługa zwałów naturalnego kolagenu= tłuszczu :D
DSC00426.jpgDSC00422.jpgDSC00424.jpg
pencil.png

GSC- Fajny masz pepuszek widze, ze juz Ci sie linea nigra na brzuszku pojawila(nie wiem od czego to zalezy bo ja nie mam)

Cosaya
- NAstepna chudzinka.Jezeli przed ciaza wazylas 60 kg to musisz byc bardzo wysoka;-)
Fiuufiuu- Tobie kochana to chyba nie za duzo ten brzuszek od poczatku urosl(w przeciwienstwie do niektorych:wściekła/y:-

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry